Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is érezte magát pocsékul...

Más is érezte magát pocsékul a szalagavatóján, a ballagásán, az esküvőjén vagy bármilyen jeles alkalomkor?

Figyelt kérdés
2024. máj. 20. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Akkor nagyon untam a szalagavatót, meg ballagást, viszont most nosztalgikus érzés visszagondolni rá. Van osztálytársam, aki hiányzik.
2024. máj. 20. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Utáltam minden ilyen eseményt. Nem szeretek a középpontban lenni, márpedig ezek a dolgok “rólam” szóltak.
2024. máj. 20. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Ballagás kínszenvedés volt minden percét utáltam.

Szalagavatón iszonyat sokat piáltunk, kb. 1 órát ha a suli falai között töltöttünk család mindenkinek hazament mi meg elmentek egy kisebb klubba, mindenki hót részeg volt.

Egyébként gyűlölök középpontban lenni. Nagyobb szülinap, vagy munkahelyen kitüntetés meg ilyen hülyeségek fúúú rühellem.

2024. máj. 20. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

Nálam ezek tipikusan olyan alkalmak (szalagavató, gimis ballagás, érettségi stb.) hogy amikor anno átéltem őket akkor teher volt meg legyünk már túl rajta, most meg 10 év távlatából összeszorul a szívem hogy mennyire jók voltak azok az idők és mit nem adnék ha ismét gimis lehetnék akár csak egy napra.

Hát nem leszek. Ez van.

2024. máj. 21. 00:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az esküvőmről vannak rossz emlékeim. Annyira, hogy soha nem veszem elő a képeket, videókat, és nem nosztalgiázom. Minden ami elromolhatott, elromlott akkor.
2024. máj. 21. 07:06
 6/6 anonim ***** válasza:
9%
Nem. Ballagáson inkább boldog voltam, hogy végre megszabadulok a sok hülyétől. Esküvőm meg értelemszerűen a mi napunk volt, miért lettem volna depis?
2024. máj. 21. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!