Hogy vészelitek át a magányt, a jeles napokon ? Névnapom van ma, nem soká pedig a születésnapom, de az én drága édesanyámon kívül, senki de senki nem gondol rám ezeken a napokon.
Ha a párom elfelejtené, nagyon kiakadnék. Itt egészen más a történet, mint ha nem lenne párod. Szerintem tedd föl ezt a kérdést a párkapcsolati topicban is.
Egyébként amikor külföldön éltem, és egyedül voltam karácsonykor, névnapomon, szülenapkor, magam jutalmaztam. Segíts magadon, és Isten is megsegít, ugye. Soha sem eszem gyorskaját, mivel figyelek az egészségemre, illetve hiába élek nagyon jól, az étteremben mindig mértéktartóan és visszafogottan rendelek. Amikor ezek a napok voltak, és egyedül kényszerültem lenni a jeles napokon, mindig elmentem valahova, és korlátok nélkül degeszre ettem magam valami szemét kajával, és nagyon boldog voltam :)
Boldog névnapot így utólag!
Rám se gondol édesanyámon, és a nagyszüleimen kívül nagyon senki.
Kezdek becsavarodni.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!