Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért éreztem magam körül...

Miért éreztem magam körül kaki szagot aznap?

Figyelt kérdés

2 napja indulás előtt kakilnom kellett és szorulással küzdöttem, emiatt van, hogy elkenődik néha majd a bőröm is olyan lesz. Ilyenkor ugye wc papírral megtörlöm utána elmentem zuhanyozni egyből. Mielőtt felöltöztem leellenőriztem, hogy sehol nem vagyok kakis illetve nincs kaki szagom, ez bebizonyosodott. Miután elindultam ahova mennem kellett, az utcán ahogy bandukoltam, feltűnt, hogy kaki szag van. Gondoltam kutya ürülék is lehet de azért bennem volt a para. Aztán nem csak az utca azon részén éreztem, már a zebránál is, aztán a busz megálló környékén is ami jóval odébb volt. Na ekkor sejtettem, hogy én vagyok az de nem értettem hogyan, hiszen rendesen letöröltem és zuhanyoztam is. Az emberek feltűnően furcsán kezdtek el bámulni rám és egy kislány még csúnyán grimaszolt is ahogy elrollerezett előttem...egész úton pánikoltam és hallottam ahogy köhécselnek körülöttem az emberek és szagolnak. Vissza fele volt nagyon rossz. Akkor konkrétan egy környéken éreztem a kaki szagot mintha valaki óriásit fingott volna vagy bekakkantot holott korábban voltam ott sokszor de nem éreztem ilyesmit. Egy idő után már nem éreztem semmit, haza érve megdöbbentem. Minden patyolat tiszta és szagtalan volt rajtam. Nem értettem akkor, miért éreztem kaki szagot és honnan jött és miért éreztem magam körül? Másnap szintén ez történt indulás előtt kakiltam nehezen de most kivételesen nedves törlőkendőt használtam és utána is zuhanyoztam biztonság kedvéért. Na ekkor semmi kaki szagot nem éreztem, az emberek se néztek furán rám, teljesen nyugodt volt minden persze belül paráztam de nem volt gond. Kérdésem, akkor miért éreztem ennyire erős kaki szagot mikor utána rendesen megtisztálkodtam és másnap miért nem éreztem egyáltalán mikor nedves törlőt is használtam?

Bocsi ha undi lett a kérdés de muszáj volt megkérdeznem. Azóta a probléma a szorulással megoldódott szerencsére.

Megjegyzés még: sosem volt rossz szagom, főleg nem kaki szagom, sosem szóltak meg emberek érte így ez is fura volt.

Légyszi ha lehet negatív, rosszindulatú megjegyzésektől kíméljetek.

nov. 1. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Akkor előfordulhat, ha véletlenül a ruhádon marad valamilyen véletlen folytán egy ici-pici darabka...de ez nem opció.

a jó választ sajnos nem tudom.

nov. 1. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Lehet beképzelted a szagod.

Azt is elképzelhetőnek tartom hogy egy jármű trágyát szállított az utcán és azért érezted a szagot. Az hogy az emberek körülötted köhécseltek az nem feltétlenül a szagod miatt lehetett (de nem kizárt hogy amiatt). A buszon meg lehet hogy beképzelted hogy neked van ilyen szagod ha az utcán is érezted.

nov. 1. 16:02
 3/9 A kérdező kommentje:

Egyébként bocsi ha hosszú lett de próbáltam minden részletet leírni a válaszok kedvéért és nem áll szándékomban kamu kérdéseket írni, bár ha valaki szerint az nem is értem minek reagál akkor?

Az értelmes válaszokat ismét köszönöm.

4-Igazad lehet, bár nem láttam semmi olyat ami arra utalt volna hogy trágyát szállító járt volna ott főleg belvárosban nem szokott.

nov. 1. 16:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Durva amúgy, hogy egy ember ilyesmit is be tudjon képzelni. Szerintem ez a valószínűbb csak a miértet nem értem. Másnap is kakiltam de akkor nem képzeltem be. Elképelhető hogy nem alaposan tisztálkodtam és mégis a börömön maradt valahogy? Másnap szerintem a nedves törlő alaposabban is letörölte amit kell nem?
nov. 1. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 #2-es vagyok onnan tartom hogy lazán beképzelheted hogy velem is volt hasonló szituáció. Valaki érzet rajtam büdöset sehol nem találtam magamon semmi büdöset. Másnap nem éreztek rajtam semmi büdöset én éreztem és gondolom azért éreztem mert ráparáztam
nov. 1. 16:28
 6/9 A kérdező kommentje:
5.Bármikor ha éreztem valami büdöset akkor azonnal arra gondoltam, hogy belőlem származik pedig indulás előtt midig tisztálkodok de egy incidens miatt alakult ki ez bennem és sehogy nem tudom leküzdeni. Főleg akkor rossz amikor a buszon vagyok és a duna mellet megyünk, ott ugye mindig érződik a duna poshadt szaga ami konkrétan fing szagot idéz. Persze ilyenkor nem látom senkin hogy fogná az orrát vagy nézelődne a szag után de ekkor mindig azt képzelem be hogy mi van ha én fingottam ekkorát vagy be ment kis kaki? Persze lehetetlen de ezt képzelem és otthon megnézve semmi nyoma...
nov. 1. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Merre jártál?

nov. 1. 16:57
 8/9 A kérdező kommentje:
7-Na akkor ez megmagyarázza a dolgokat, Móricz Zs.körtér közelében volta,nem kközvetelen ott de közel van hozzánk. de a gubacsi utat látom nem írja de érdekes hogy megegyezik időben ez a 2 esemény...
nov. 1. 17:30
 9/9 A kérdező kommentje:
7-Akkor lehet véletlen egybeesés az, hogy pont akkor voltak kakilási nehézségeim és akkor volt kakiszag a városban. Ez megkönnyebbülés legalább. Érdekes városban sosem éreztem még ennyire kakiszagot kb mint ha vidéken lennénk, földeken...
nov. 1. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!