Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az a sztereotípi,...

Miért van az a sztereotípi, hogy a legtöbb jó nő már foglalt 30 éves korára, illetve hogy ilyen idősen nehéz párt találni?

Figyelt kérdés

ma 08:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Ez régen biztos, hogy igaz volt, most is részben azért így van, persze relatív kinek mi számít "jó nőnek". Amúgy manapság szerintem a 30 az egy átlagos kor házassághoz, gyerekvállaláshoz, nem az van, hogy Úristen addigra már az emberek 90%-a családos lenne.
ma 09:44
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

Itt nem a házasság meg a gyerek a lényeg, hanem, hogy egy 30 éves jó nő nagy eséllyel párkapcsolatban van, azaz foglalt (a kérdés is erről szól).

El ne képzeljétek már, hogy egy jó nő sokáig hever parlagon! Mondom, az vagy saját döntése, vagy alapból kettyós!

Az is baromság, amit a 10-es ír, hogy a többség szingli. Lehet, de akkor az ő osztálya valami bányarém osztály volt! Lol.

ma 09:57
 13/21 anonim ***** válasza:
52%

#12:

Ez a te saját véleményed, semmi több. Még szerencse, hogy a világ nem úgy működik, ahogy te mondod. Le kéne szállni a magas lóról, öcsisajt. Lol.

ma 10:08
 14/21 anonim ***** válasza:

#13 mindenki a saját véleményét mondja, még te is mégis magas lovon ülsz xd

Miért pont a 12esbe kötsz bele?

ma 10:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Barátunk lánya húszévesen be volt sózva, hogy lemarad a férjhezmenésről. 24 évesen már férjnél volt 2 gyerekkel, az évfolyamtársai közül is már többnek van gyereke.
ma 10:11
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
10. Értelmiségi, diplomás... aham, és egy anonim fórumon "öcsisajt"-ozik. Már itt buktad a sztoridat, kisfiam.
ma 10:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy milyen közegben mozog valaki, akkor természetesen más tapasztalatai lesznek a témát illetően. A statisztikák alapján ma nőknél az átlagéletkor első házasságkötéskor 30 év, férfiaknál 33 év és pl a rendszerváltáskor még 8 évvel hamarabb volt mindkét nem esetében. Nyilván olyan közegben, ahol valaki egyetemre jár, esetleg több diplomát szerez, elkezd dolgozni, valami egzisztenciát építeni, de azért utazni is kell kicsit, élményeket gyűjteni, ha ezeket mind figyelembe vesszük, nem csoda, hogy szempillantás alatt 30 éves mire elszánja magát a házasságra.
ma 10:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17. Továbbra sem a házasság a fő téma, hanem hogy 30 éves korára a legtöbb jó nő már foglalt (azaz van párkapcsolata).
ma 10:21
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

#16 ki öcsisajtozik? XD Az egy másik válaszoló lehetett, tudod ide nem csak én írok kommenteket…

Tőlem mindenki gondol amit akar, én sportos 49 kg-s szexi szép nőként közel a 30-hoz még gyerek nélkül vagyok és nem gondolom, hogy defektes lennék, csak mert sosem vágytam arra, hogy fiatalon anya legyek. A pasizással meg gondolom sejtitek, hogy sose volt gondom, mégsem vagyok házas. Juj most mi lesz👻

ma 10:24
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
Foglalt, de mit számít az manapság? 90% unka a kapcsolatát, báármikor mozdítható.
ma 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!