Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vennél olyan helyen zöldséget...

Vennél olyan helyen zöldséget és gyümölcsöt, ahol megbabrált (nem digitális) mérleget használnak, csak azért, hogy többet fizess, mint amennyit valójában a kiírt ár?

Figyelt kérdés
okt. 31. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem a digitális azért gyanús, mert néha csemegepultban látom, hogy gyanusan vacakol vele az eladó.
nov. 1. 07:18
 12/13 anonim ***** válasza:

10-es!

De azt írta, hogy "2.7 kg-nak akarták eladni a banánt," Tehát nem adták el neki, csak akarták.

nov. 1. 07:22
 13/13 A kérdező kommentje:

x10 és x12-re reagálva, a banán el volt adva 2.7kg-os áron, és körülbelül 3 perc alatt lemérettem ey közeli digitális mérleggel, egy tőle nem messze lévő eladónál, ahol a mérleg szabadon használható volt, és ekkor volt, hogy visszavittem, és számonkértem őket, hogy miért nem normálisan mérnek, és ahelyett, eredetileg azt kértem, hogy fizessék ki a különbözetet, amivel átvertek, de a végén ők azt "ajánlották", hogy akkor inkább visszaveszik amit vettem, és visszaadták a pénzt. Gondolom nekik ez így jobb lesz, mert mást még megpróbálnak átverni vele, ha pedig a különbözetet fizették volna ki, akkor azt már nem lehetett volna újra eladni "jó áron."

Mondom többször is voltam már náluk, és sokszor láttam, hogy talán nem jól mérnek, szóvá is tettem, de amikor konkrétan eszembe jutott, hogy kellene egy digitális jól mérő mérleg, akkor szakadt el a cérna, és vissza is vittem inkább..

tegnapelőtt 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!