Itt gyakorin, hogyan lehet kérdést töröltetni? Az adminok megteszik, ha valaki megbánta azt, amit kiírt?
Figyelt kérdés
Például már megoldódott az adott dolog, vagy hirtelen felindulásból írta ki a kérdést. Ha ezügyben írok az adminoknak, fognak segíteni?2021. jún. 1. 12:21
4/13 anonim válasza:
Nekem még a felhasználónevemet is megváltoztatták :) (Megindokoltam, felismerhető voltam miatta)
Írj nekik, próba cseresznye, de nagy eséllyel törlik.
5/13 anonim válasza:
Nekem nem válaszoltak az emilre és egy igen provokatív, sértő választ sem töröltek, ami pedig indokolt lett volna :(
6/13 anonim válasza:
Nekem eddig mindig segítettek. Kérdés törlésben, módosításban is. De ha írtam, hogy valamelyik kérdésem alatt valaki trágár vagy folyamatosan kötekszik, akkor törölték azokat a kommenteket. Tehàt segítenek!
7/13 anonim válasza:
A felhasználónevedet nem tudod saját magad megváltoztatni? El is lehet rejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!