11/14 anonim válasza:
Egy plüsskutyához, kiskorom óta. Valamint, ha munka/feladat van, akkor annak az elvégzéséhez, bármi áron is.
13/14 anonim válasza:
Nekem fél év alatt vett el a sors mindenemet. Családot, lakásomat,pénzemet,állásomat.
Hosszú idő alatt épültem vissza,de családom,barátom nincs azóta sem.
Tárgyakhoz nem ragaszkodom,mert egyrészt nem boldogítanak,másrészt egy pillanat alatt el lehet mindent veszíteni.
Emberi kapcsolatok,igazi és nem megjátszott érzelmeken alapuló kapcsolatok nagyon ritkák, de a kapcsolatok sem tartanak örökké.
Jó ideje úgy élek, hogy azt nézem, nekem mi a jó - kizárólag. Persze nem úgy, hogy ez másnak gondot vagy bajt okozzon.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!