1/14 Girlll3 válasza:
Senkihez se szabadna, minden elveszik egy idő után.
2/14 anonim válasza:
Ahhoz,ami a jövőben is biztosan kielégítheti a szükségleteimet.
4/14 Girlll3 válasza:
Nem tudom miért van lepontozva. Emberi kapcsolatok is múlékonyak. Semmihez se szabad nagyon ragaszkodni, mert egyszer minden véges.
6/14 anonim válasza:
Színházhoz, zenéhez, képzőművészethez, elveimhez, páromhoz.
7/14 anonim válasza:
Biztonsághoz. Munkahely lakhatás segítő, feltöltő emberek.
Ezen kívül napi rutinok, szokások.
Vagy pár elvem.
8/14 anonim válasza:
Azért, Grill3, mert így nincs értelme élni. Pont azt veszed ki az életedből, amitől jó. Az a végesség nem olyan rövid időt jelent, hogy bele se kell kezdeni, hanem lehet, hogy 60 évet.
9/14 anonim válasza:
Leginkább a hobbijaimhoz, olyan dolgokhoz, amik csak rajtam múlnak. Emberekhez nem ragaszkodom, nyilván nem lennék boldog, ha mondjuk a legjobb barátaim csak úgy leszarnának hirtelen és soha többet nem beszélnénk, de túltenném magamat rajta, az nem csak rajtam múlik, hogy mások hogy gondolkodnak rólam, minden joga megvan minden embernek, hogy ne akarjanak velem foglalkozni többet.
A macskámhoz is ragaszkodom, de tudom, hogy ő sem lesz itt örökre, szóval olyan értelemben inkább, hogy pl költözés, új randipartner vagy akármilyen esetben nem opció, hogy őt ne vegyem számításba, ő marad velem, ez fix.
10/14 anonim válasza:
Ja, a ragaszkodás az valami szitokszó lett. De ettől még az ember látja hogy melyik emberi kapcsolatban mennyi van benne, ez végülis nem ragaszkodás hanem rutin, meg emberismeret. Nincs értelme a ragaszkodás szónak. Az ember döntéseket hoz, rövid és hosszútávú célokból, aztán így ügyködik. Érzelmeink is vannak, amik azért elég kellemesek tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!