Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hova tudok fordulni, ha a...

Hova tudok fordulni, ha a munkaügyiben diszkriminálnak?

Figyelt kérdés
A foglalkoztatási osztályon megállapítottak nekem bruttó 8.588 Ft-ot 75 napra, ami nettóban 6.441 Ft, 09.28-án vettek nyilvántartásba, 3 napot ki is fizettek, az 19.323 Ft volt. Most találtam munkát és nekik ki kéne fizetniük 371 ezer Ft-ot, bruttó 309 ezer Ft helyett. Évek óta szemétkednej velem

okt. 30. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Nem lehet, hogy te vagy ott valami helyi bolond, akivel nem bírnak? Mi az hogy "ki kéne fizetniük"? Vagy van határozat róla és aszerint eljárnak, vagy nincs. Ha azt a határozatot még azelőtt hozták hogy munkát találtál, és van benne olyan feltételes tényező ami alapján már nem jár neked az összeg (mert például csak a regisztrált munkanélküli napok után jár, és annak végeztével automatikusan megszűnik), akkor meg ne ugrálj.
okt. 30. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Hiaba vesz calaki 30,50,100millioert szuper autotv az mar nem mukodik szinte egy napot sem. A nenez leamortizalt gyaraiba mar csak ciganyok dolgoznsk es meg a nemetek sem veszok meg a nemet uj kocsikat mert az nem auto.
okt. 30. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:

A 90 nap lejárta után igényelheted meg a fennmaradó összeg 80%-át

Te vagy a hülye, ha ezt nem érted meg.

okt. 30. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz.
okt. 30. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
En amikor megszunt a munkaviszonyom es lejelentkeztem a munkaugyiben rendesen kaptam az ellátást havonta. Semmiféle sakkozás nem volt soha.
okt. 30. 20:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Közben kiderült, én tévedtem
okt. 30. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
okt. 30. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!