Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezik olyan, akit mindenki...

Létezik olyan, akit mindenki kedvel?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősömet olyan kedvesen elbúcsúztatták a munkatársai, miután elment szülni. De amúgy is mindig képeket töltött fel a munkatársaival. Minden munkatársa ajándékot vitt a gyerekének, az a gyerek sok ajándékot kap sok embertől.

Így belegondolva nekem meg sehol nem sikerült elérnem, hogy kedveljenek, hiába vagyok kedves.

okt. 30. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nagyon vicces, kedves és tisztelet tudó/legkevésbé sem unalmas embereket kedvelik a legjobban/legtöbben. Már mint a normális emberek. De bátran javítsatok ki, ha tévedek.
okt. 30. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Nem. Mindenkinek vannak olyan ismerősei, akivel nem kedvelik egymást. Őt talán a kis mikro közegében kedvelik, de máshol meg rühellnék. Más helyen meg téged kedvelnének.

De nem értem minek akarsz munkahelyi barátokat, erre a szintre ne alacsonyodjon már le senki.

okt. 30. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem
okt. 30. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Vannak nagyon jó személyiségű emberek, akik sokaknak vonzóak.

DISC modellben ez az extrovertált oldalon a szangvinikus.

MBTI most nemtom,de chatgpt megoldja...

A DISC-modell „szangvinikus” személyiségtípusához legközelebb a 16 Personalities tesztben az ENFP és ESFP típusok állnak, amelyek az „Inspiráló” és „Szórakoztató” szerepeket képviselik. Ezek a típusok, hasonlóan a szangvinikus személyiségekhez, energikusak, társaságkedvelők, és kedvelik az új élményeket és emberek megismerését. Általában optimisták, és jól érzik magukat emberek között, lendületesen inspirálják a környezetüket.

Az ENFP és ESFP típusok gyakran spontánok, nyitottak a világra, kreatívak, és élvezik a másokkal való kapcsolatépítést, ami sokban hasonlít a DISC szangvinikus jellemzőire.

....

És persze sok más is lehet, nincsenek tiszta típusok, mindenki egyedi. Akár introvertáltként is, főleg az empátia, őszinteség, figyelem amiket ki lehet emelni talán.

okt. 30. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen ember, de neki nincs jó realitás érzéke.
okt. 30. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Van aki nyitott, van aki kevésbé. Egyre inkább azt látom magam körül, hogy a felszínes kapcsolatoké a jövő.
okt. 31. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy valakit komolyan mindenki kedveljen, szerintem, nem létezik. A kedves, nyitott, barátságos, mosolygós, tisztelettudó és megközelíthető embereket sokkal nagyobb számban szeretik, kedvelik az emberek, de valakinek még így sem lesznek szimpatikusak.
nov. 1. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!