A feminista nők mióta hirdetik a nők felsőbbrendűségét?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam, hogy ez az egyenjogúságról szól, amit ráadásul nyugaton már régen el is értek (legalább annyi területen van előnyük, mint hátrányuk, sőt...).
Mióta lett a feminizmus a nők felsőbbrendűségének és a férfigyűlöletnek az ideológiája?
okt. 25. 19:36
11/14 anonim válasza:
Ha megnézed a kontextust, én nem a feministákról írtam, hanem sok itteni álfeministáról, akik mellékesen nagyon sokszor férfigyűlölő stílusjegyekkel is rendelkeznek. Nem azért mert én azt mondom, hanem azért, mert a kommentjeikből fröcsög a sovinizmus, és férfiakat leszóló általánosítás. Egyébként ha figyelsz, én se a nőkre mondtam ezt, nem véletlen. A normális nőket kedvelem, sőt a normális feministákkal sincs bajom. Beszélgettem nem eggyel, intelligens és normális, tényleges egyenlőségpárti nők voltak. Kellemes stílusban írtak, nyugodtak és kiegyensúlyozottak voltak. Ami az itteni sok gyűlölködő álfeministáról nem igazán mondható el. Vajon miért? Ja és a legszebb az, hogy nekik is megvolt a véleményük róluk :) Tőlük tanultam az álfeminista kifejezést, hiszen ők is így hivatkoztak ezekre a gyűlölködő, női felsőbbrendűséget előadni próbáló figurákra. És ők is problémának tartják ezt, hogy velük van összemosva a feminizmus.
12/14 anonim válasza:
#2 Te még csak azt se tudod hogy a feminista emberjogi mozgalomnak van kiadott irodalma, és mégis itt akarod megvitatni, hogy miben tér el az általad elképzelt feminizmus a "valóságtól"(/valszeg csak 1 netes kommenttől ami felidegesitett)??
Hát ezt a vitát kihagyom szerintem :)
13/14 A kérdező kommentje:
Egy undorító hímsoviniszta disznó vagy, egy nárcisztikus nőgyűlölő. És még szexista is vagy!
Lepontoztalak.
okt. 26. 11:32
14/14 anonim válasza:
Na jó. Most már látom, ez tényleg csak egy összeugrasztó troll kérdés. Menj inkább kérdező, írd meg a házidat, vagy kérdezd meg anyut miben tudsz neki segíteni a házimunkában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!