A feminista nők mióta hirdetik a nők felsőbbrendűségét?
Én úgy tudtam, hogy ez az egyenjogúságról szól, amit ráadásul nyugaton már régen el is értek (legalább annyi területen van előnyük, mint hátrányuk, sőt...).
Mióta lett a feminizmus a nők felsőbbrendűségének és a férfigyűlöletnek az ideológiája?
Ha tudsz ilyen mainstream irodalom létezéséről, kérlek tájékoztass.
Kérdező, az 1. válaszoló arra volt kíváncsi, hogy mi alapján állítod azt, amit. Forrásmegjelölést kért.
Mivel, ha nem tudod hivatalos forrással bizonyítani, amit állítasz, akkor az azt jelenti, hogy azt csak te találtad ki, pl. provokáció miatt.
Én független, önálló nőként FEMINISTA vagyok!!
Több szabadságjogot és egyenlőséget az elnyomó férfiakkal szemben!!!
PFEJ! 💦
Milyen hivatalos forrás?
Kinek kell kiadnia, hogy hivatalos legyen?
"A feminista nők mióta hirdetik a nők felsőbbrendűségét?"
Ezt hol olvastad, hogy a feminista nők hirdetik a nők feldőbbrendűségét?
Érdekes hogy most meg hirtelen forrást kérne a sok álfeminista. Volt már párszor megkérdezve az oldalon ez az egész egyenlősdi, az igazi feministák tényleg egyenlőségpártiak voltak. Na most ehhez képest az itteni felnőtt párkapcsolatokban csomó "feminista" nő meg azzal jött, hogy a feminizmus a női jogok képviselete, a férfiak meg oldják meg maguknak. Szóval egyenjogúság, aha :) És tőletek ki véd meg minket? Szóval ugyanezek a nők állnak bele a kicsit is nőkritikus férfi válaszokba is, meg pontozgatják le, forgatják ki, és szólogatnak be neki sunyi módon, vagy teljesen nyíltan, gyűlölködve. De a férfiak álljanak ki a saját jogaikért, aha :)
Meg ugyanezek a nők kérik ki maguknak hiperérzékeny módon az általánosítást, miközben ő maguk sokszor leszólóan, gyűlölködve fröcsögnek a férfiakra. Így, általánosítva, és csomószor teljesen kérdéstől függetlenül is belepakolva 1-1 kommentbe, még akkor is ha irreleváns. De a soviniszta gyűlölködés a férfiak felé az persze kell, sőt teljesen helyénvaló. Hiszen neki sérelmei voltak férfiaktól, ezért minden férfi ilyen. És akkor ezek a válaszok zöldek lesznek a többi hasonló nő által. Fordítva persze már teljesen más szokott lenni a helyzet.
Most meg számon kérik hol van itt a női felsőbbrendűség, még te adjál nekik forrást :D Amibe majd szintén belekötnek és amit kiforgathatnak ha adsz, miért nem igaz. Így megy ez. És már átszoknak lassan a többi kategóriába is, terjed ez az egész szélsőség itt az oldalon, mint valami fertő. Na jöhet a lepontozást, élvezzétek ki a kéjes bizsergést hogy mekkora "hatalmatok" is van egy virtuális játszótéren :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!