Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert ilyen az ember?

Miert ilyen az ember?

Figyelt kérdés
okt. 21. 05:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Megszokja a rosszat es bennemarad. Lenne lehetosége jobbá tenni az életét de nem teszi, inkább álmodozik róla
okt. 21. 05:42
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Depressziós.
okt. 21. 05:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz pontosan? Általánosságban azért mert a lehetőségeket a kívülálló látja, de aki benn ragadt a rosszban már nem találja a kiutat. Pont azért mert az agya csak azon rugózik, hogy miben van, a megoldást még fejben sem tudja összerakni. És akkor hol van még a megvalósítás. Legyengül minden értelemben és beletörődik a "sorsába". Ráadásul a segítők is eltűnnek vagy sosem voltak. Hergelni sokan képesek, valódi segítséget nyújtani kevesen hajlandók, akkor már jön a nem akarok belekeveredni/beleszólni kifogás.
okt. 21. 05:56
 4/12 anonim ***** válasza:
25%

amíg jobbá teszi, hatalmas energia.

Aztán nem is biztos, hogy jobb lesz, sőt....

Közben beüt valami defekt máshonnan, és omlik össze minden.

Kívülállónak meg könnyű mondogatni, válts, dobd ki, szerezz másikat, stb.

Naná, hogy ezt kell, empátiahiány csak ezt papolni.

okt. 21. 08:52
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem mondja senki

Rajta múlik minden

Mégse csinálja

Szabotálja magát

okt. 21. 09:00
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
Bohócnak nézel minket? Barkochbázol velünk? 3.voltam. Tiszteld meg azokat akik megtisztelnek téged a figyelmükkel, segítő szándékukkal.
okt. 21. 10:13
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát ő panaszkodik nekem hogy szar az élete

Aztán amikor mondom neki hogy tegye jobbá azt mondja hogy nincs akaratereje meg ilyenek

Meg gyenge

okt. 21. 10:17
 8/12 anonim ***** válasza:
26%

Na látod, megy ez. Ez esetben elmondhatod neki, hogy az akaraterején (ha tényleg csak azon múlik) csak ő tud változtatni, viszont tegye meg neked azt a szívességet, hogy nem terhel a panaszával, nem szeretnél belesüppedni az ő hangulatába. Te pedig keress magadnak vidám, ambiciózus társaságot, ha folyton ezt hallgatod magad is egyre rosszabb hangulatba kerülsz.

Hozzátartozód? Együtt élsz vele? Mert akkor nehéz ügy, fizikailag is el kellene távolodnod. A negativitás téged is előbb-utóbb bedarál.

okt. 21. 10:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Munkatarsam
okt. 21. 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, én is jó légkörrel rendelkező munkahelyre vágytam aztán bekerültem egy olyan közegbe ahol a munka érdekel, de a munkatársak kevésbé. Rosszindulatúak, egy kanál vízben megfojtanák a másikat nehogy már érezze magát valakinek vagy többre vigye..
okt. 21. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!