Miért csinál valaki olyat hogy ha bejelölöm, akkor nem az hogy törli a jelölésem vagy csak szimplán úgy hagyja és nem jelöl vissza, hanem fogja és beállítja hogy ne tudjam innentől ismerősnek jelölni?
"Ez csak egy jelölés, lesz*rom"
Annyira leszarod, hogy még kérdést is kiírsz róla... :D
11.
Igen l*szarom, viszont nagyon kíváncsi voltam hogy ezt hogy lehet beállítani, de most már tudom mi hogy működik 😂 köszi mindenkinek ✌️
#8 tegnap 00:20
Köszönöm! Megadtad a választ az én kérdésemre is. De ez alapján meg pláne nem értem a velem történteket, mert akit legutóbb ismerősként bejelöltem, őt valóban kedves ismerősömnek tekintem. A minap, mikor találkoztam vele, örömmel fogadta, hogy ismerősömnek jelöltem; és lelkesen fogadkozott, hogy mielőbb visszajelöl. Aztán most, néhány nap elteltével azt látom a függőben lévő (jelenleg nulla) ismerősnek jelöléseimnél, hogy már nincs ott a neve, de vissza sem jelölt! Sőt, amikor ezután a nevére rákerestem, ott már nem is mutatott ismerősnek jelölési lehetőséget a rendszer! ?!?
Akkor, aszerint amit írtál, ennek az lehet az oka, hogy vala-miért mégiscsak le tiltott?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!