Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet, hogy megbetegedett a...

Lehet, hogy megbetegedett a lelkem? 29/F

Figyelt kérdés
Gyereknek is zárkózott voltam, de jó lelkű, sajnos nem voltak barátaim, amikor kamaszodni kezdtem, sehova sem jártam el, a szüleim sokat is bántottak, hogy minek nekem az élet, illetve hogy semmiben sem segítek nekik... Aztán amikor 25 lettem hirtelen történt velem egy változás, akkor veszítettem el a szüzességemet is, és már 20 nővel bújtam ágyba, de egyikhez sem kötődtem, nem éreztem irántuk semmit. Azt hozzá teszem, hogy többségük 40-60 közötti nő volt, fiatallal nem sokkal voltam. Bulizgatni csak 27 évesen kezdtem el, akkor lett egy haverom. Ennek ellenére fásult vagyok, életunt, nem keresek jól, sosem voltam szerencsés a pénzzel, mindig csak adósságokba kerültem, amit mindig sikerült törlesztenem, de mindig kezdődik előlről. Komoly kapcsolatom nem tudom, hogy hogyan lesz ilyen múlttal ami nekem van, gondolom egy nő sem akar egy ilyen férfit

okt. 19. 13:19
 1/1 anonim ***** válasza:
48%

Először te akard magadat szeretni. Nem az a baj, hogy a nők nem akarnak, hanem hogy te se akarod megbecsülni magadat, egy élhető, fenntartható életvitellel.

Fiatal vagy, tanulhatsz újat, vagy megtanulgatsz takarékoskodni, vagy találhatsz egy jópofa hobbit. Nosza!

okt. 19. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!