Miért hiszi néhány ember, hogy a Föld lapos?
Figyelt kérdés
okt. 17. 11:50
11/24 anonim válasza:
10-es: és milyen igazuk van!:D Egyébként azt kihagytad, hogy a Hold egy űrhajó és arról mintázták meg a Star Wars c. film Halálcsillagát...! :)
12/24 anonim válasza:
Az ilyen hülyébb fajta konteósok nagy része súlyos nárcisztikus személyiségzavaros, azoknak meg hiába mond bárki bármit, az ok okozatot se értik, meg nekik valami különlegesnem kell lenni aki felébredt, a többiek meg birkák.
13/24 Kroms válasza:
Nem "hisszük", tudjuk. És másokkal ellentétben nem arra alapozzuk ezt a "világnézetet", hogy ezt erőszakolták ránk születésünktől kezdve. Saját kutatómunkánk eredményeképpen jöttünk rá. De itt van pl. egy mindent kérdést részletesen megválaszoló könyv, amit kötelezővé kéne tenni az iskolákban: [link]
14/24 A kérdező kommentje:
Csak hiszitek.
nov. 12. 15:34
15/24 Kroms válasza:
Kösz, hogy megmondod, mit hiszek és mit nem. Sokat elmond az intellektusodról...
16/24 A kérdező kommentje:
A tiedről meg az, hogy azt hiszed lapos a Föld.
nov. 12. 20:14
17/24 Kroms válasza:
Már mondtam, hogy nem "hiszek" semmit, még ha ez számodra valamiért érthetetlen is.
18/24 A kérdező kommentje:
"Saját kutatómunkánk eredményeképpen jöttünk rá"
Nyilván a nálad okosabbak meg csak a hasukra ütöttek és azt mondták a semmiből hogy a Föld gömb alakú..
nov. 18. 11:15
19/24 Kroms válasza:
1) Honnan tudod, hogy nálam okosabbak? Se engem nem ismersz, se őket...
2) Amúgy igen, lényegében így történt. Püthagorasszal kezdődött a gömb-Föld elmélet, aki arra alapozta a felvetését, hogy szerette a gömbök alakját, és szerette volna, ha a Föld is az lenne. Na, valahogy így "okosabbak" az elmélete hívői, mint én.
20/24 A kérdező kommentje:
Mi volt az a kutatómunka amiből rájöttél, hogy lapos a Föld?
nov. 20. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!