Csak nekem okoz gondot a reggeli készülődés és a wc-zés össze egyeztetése?
Figyelt kérdés
Reggel is le szoktam zuhanyozni, utánna ugye öltözés, kicsi smink, haj. Ez 30 perc alatt megvan. De mégis kénytelen vagyok 2 órával kelni indulás előtt, amiből 1 óra 30 perc csak az hogy megiszok 2 kávét és várakozom, aztán ha nagy nehezen érzek kis ingert akkor beülök a WC-re. De sokszor akkor sem történik semmi, és ott ülök 25 percig hogy legyen már eredmény. Értelem szerűen előtte nincs értelme tusolni, tehát addig nem is tudok elkészülni. 5.15 kor kelek, és 7.15 kor kell elindulnom. Hogyan lehetne ezen változtatni, hogy mondjuk elég legyen 6.15 kor felkelnem? Kialvatlannak érzem így magam, mert munkanapokon 12 órázom 8-20.00-ig, így a lefekvést sem tudom sokkal előrébb hozni.okt. 13. 22:00
11/16 anonim válasza:
10
Ezt a baromságot a Kiskegyedben olvastad, vagy esetleg egy nyilvános budi falára volt felírva?
12/16 anonim válasza:
De miért erőlteted a xarást, ha nem megy??? Melóban nem tudod elintézni?
Amúgy nem tudom szoktál-e reggelizni, de nekem az beindítja a bélműködésemet. Felkelek, reggeli, aztán már rohanok is wc-re, mert "lenyomja" a kaja.
Vagy sétálgassa, fuss, edz, az is segít.
13/16 anonim válasza:
Nekem is a kávé jutott az eszembe. Miért kell egyből 2 kávé? Elég az egy is. Próbálj ki valamilyen enyhe hashajtót, beszélj gasztroenteriológussal, sportolj, rostosabb ételt egyél.
14/16 anonim válasza:
Valószínűleg nem csak neked. De én pl az a típus vagyok, aki ott kakil, ahol rájön. És kávé se kell hozzá.
15/16 anonim válasza:
A kávé amúgy este is hatásos, akkor is fogsz tudni tőle wcre menni..
16/16 Szolovjov válasza:
A kannás bor a tuti. Az tuti meghajt :)
Lefekvés előtt fél liter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!