Mit vársz leginkább a mostani, rendhagyó karácsonyban, karácsonyi szünetben? És mit legkevésbé?
Nem tudok visszamenni Magyarországra, hogy a családommal ünnepeljek, így az ő ajándékaikat postán kellett feladnom. A családom karácsonya csak abban lesz más, hogy én nem leszek ott.
Ellenben a barátommal fogom tölteni, így megismerhetem a családját, amit eléggé várok. Náluk annyi lesz a változatosság, hogy ott leszek, de nem én vagyok az első barátnőm, akit vendégül látnak.
24/N
3# Átérzem, kitartást!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A vírus miatt nem kell lemondanom semmiről.
Viszont nem várom ezt a karácsonyt, mert 8.éve most fogom először szingliként tölteni.
Napközben majd átmegyek anyukámhoz, viszont nálunk sosem volt nagy karácsonyi hangulat, szóval sok pluszt nem ad ez az ünnep.
Csak unalmat, mert ilyenkor senki sem ér rá általában.
Így magányosnak fogom érezni magam. Dolgozni sem lehet, szóval nem várom.
Bár már megtörtént, de az ajándékvásárlást idén nagyon élveztem, ugyanis neten rendeltem mindent, miközben az ágyamon hasaltam és csokis kávét szürcsöltem. Ezentúl minden évben ezt fogom csinálni.
A karácsonnyal kapcsolatban most kettős érzéseim vannak. Egyrészt ez a kedvenc ünnepem, imádom, hogy ilyenkor van ideje a szüleimnek és a testvéreimnek is társasozni, beszélgetni, de most elsőéves vagyok az egyetemen, így ez lesz az első vizsgaidőszakom. Nagyon félek tőle, eddig nem igazán volt időm tanulni, mert teljes munkaidőben dolgozom, délutánonként és a hétvégéken meg egyfolytában beadandókat kellett írnom, így most teljesen kétségbe vagyok esve, ami az ünnepre is rányomja majd a bélyegét. :/
A vírus csak a bevásárlás módján változtatott, a családi ebéd ugyanúgy meg lesz tartva 25-én. Három veszélyeztetett emberrel élek egy lakásban, összesen kb. 16-an leszünk, ebből 9 fő nem velünk lakik. Hogy ez mennyire jó ötlet, azt mindenki döntse el maga. Nekem sajnos semmi beleszólásom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!