Mit vársz leginkább a mostani, rendhagyó karácsonyban, karácsonyi szünetben? És mit legkevésbé?
Figyelt kérdés
Van-e olyan kellemes program, amiről a vírus miatt le kell mondanod? Vagy esetleg olyan program, amit a vírus miatt megúszol? Miben készülsz máshogy idén, mint általában szoktál? Ha nem gond, akkor nemet és kort is írjatok, persze ha nem szeretnétek, az sem gond. :)2020. dec. 9. 10:29
11/13 anonim válasza:
Én magát a szünetet várom. Mindegy nekem, hogy karácsonyi vagy milyen. Nincs olyan dolog ami miatt ne várnám.
Annyiban lesz más, hogy kevesebben leszünk. Készülni sajnos eddig se készültem annyit, amennyit szerettem volna mert sose volt időm.
12/13 anonim válasza:
Mivel az a rokonom akinél általában az összejövetel van erősen veszélyeztetett, mi pedig nem akarjuk konkrétan meggyilkolni, ezért idén nem lesz családi karácsony, aminek kifejezetten örülök. Nem kell kisgyerekeket pesztrálgatni, meg tettetni hogy érdekelnek a rokonok hülyeségei.
Plusz költségek szempontjából is megéri, hiszen nem kell fizetni a benzinpénzt a kétórás oda meg visszaútra, meg ajándék se kell mindenkinek.
13/13 anonim válasza:
Semmit nem változtat a hiszti. Ugyanazokkal karácsonyozunk és szilveszterezünk akikkel szoktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!