Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem haldoklik a...

Csak szerintem haldoklik a jelenlegi modern,globális társadalmi berendezkedés?

Figyelt kérdés

Érvek:

A rendszer amiben élünk a második világháború után jött létre,és konkrétan nem fejlődött semmit csak terjedt tovább pl a rendszerváltáskor.

Az oktatástól kezdve a bürokráciáig minden elavult változtatásra szorul.

Pl a legtöbb országban az oktatás az egyik legnagyobb probléma.

Semmi se változik,pedig a technológia hatalmasat fejlődött,pl az AIval de a társadalom nem nagyon reagált rá.

A cégek befolyása is drámai,az Apple többet keres egy év alatt mint Magyarország.

Ezenkívül a társadalmi nehézségek,szegénység se tartható a végtelenségig.

Az erőforrások fogynak,nincs fenntarthatóság.

Mit gondoltok?

okt. 12. 14:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%

"7 halottam az új világrendről,nekem is vannak elképzeléseim."

Ez szép és jó, de itt konkrét tervek vannak, nem elképzelések. Az emberiség jövője a 4.ipari forradalom, ami magába foglalja a mesterséges intelligencia és az ember egybeforrását.

Elon Musk YGL diák, mint a világ összes vezetője, miniszterelnöke. Nem a dolgok teszik gazdaggá az embert, hanem a globális vezetőképző. Csak azután kerülnek pozícióba.

okt. 12. 21:21
 12/12 Gombanyo12 ***** válasza:
55%

Hm! Erre a kérdésedre nem egyszerű a válasz és itt csak annyit tudok segíteni, hogy igazi választ NE a nagyhatalmaktól és a politikusoktól várjál csak a jobb világot akaró Emberektől. Csak annyit tudok segíteni, hogy egy levél részletet idemásolok Neked:

"A Föld Őrzői Summit felhatalmazott arra, hogy ne csak magamért vállaljak felelősséget, hanem másokat is ébresszek a felelősségvállalásra...

Túl gyakran alvó állapotban sétálunk az életünkben. Tudattalanok vagyunk mások szenvedése miatt, viszont a sajátunk felemészthet bennünket. Megtanultam, hogy amikor az emberiség és minden szakrális élet szolgálatában élek, akkor önmagam és valódi célom szolgálatában is élek.

Nem vagyunk elkülönültek a Földtől. Nem vagyok elszakadva tőled. Mindannyian kapcsolódunk..." Keresgélj egy kicsit a neten. Előbb vagy utóbb mondanak valami fontosat a következő szavak: Flow Summit; Heal Summit;Yunity H...

okt. 14. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!