Szerintetek autós oktatónak lenni milyen dolog? Hogyan látjátok ezeket az embereket?
Az a gond hogy egy darab emberből nehéz egy általános tényt írnom. Az én oktatóm megállás nélkül a vaginákról beszélt, engem igazából taxinak használt, csinált olyant, hogy elvitette magát a volt nejéhez, kiszállt és rengeteg időre eltűnt, ami az én időmből ment... Magyarázni nem igazán tudott, ha valamit nem értettem és kenyszeres hazudozó is volt. Egyszer azzal büszkélkedett, hogy hogyan lopta meg ötezerrel a tanítványát.
Na most nekem ez a tapasztalatom, de nyilván nem ilyen minden oktató.
1-es sajnalom a baratod. Elarulod miben halt meg?
2-es igaz, egy emberbol nyilvan nem lehet altalanositani viszont arra gondoltam ha ki-ki elmondja a sajat velemenyet akkor valamennyire kialakul egy realisabb, altalanosabb kep.
Én nem irigylem az autós oktatókat. Szerintem baromi xar lehet egész nap feszülten figyelni mindenre, meg türelmesnek lenni, meg hogy folyton kocsiban zötykölődsz és közben mindent adminisztrálsz.
Én nem csinálnám!
Szar. Stresszes. 2 havonta szervizelni kell a kocsit
Nem csinalnam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!