Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az emberek hány...

Szerintetek az emberek hány százalékának vannak cigány felmenői?

Figyelt kérdés

szept. 29. 23:50
1 2 3
 11/25 Phoney ***** válasza:

tegnap 17:44

Ja, mert 600 év alatt nem bsztak meg egy cigánylányt a dunántúlon és abból biztos nem lett 1 gyerek, aki "magyar" lett.

ma 00:52

Ha feltesszük, hogy tűpontos a teszt, akkor nagyonfasza, hogy 100-ból egy sem volt (1%, tetszik érteni), de hogy 1000-ből volt egy pár, az viszont biztos.

okt. 1. 21:59
 12/25 anonim ***** válasza:

Ezt lehetetlen megmondani. Ha teljes lakosságot el lehetne küldeni dns tesztre akkor lehetnek erről adatot közölni de így nem.

Amúgy biztos rengeteg ember felmenői között volt cigány. Pár generáció után ez már kívülről nem is látszik.

okt. 2. 17:42
 13/25 anonim ***** válasza:
62%
Igazabol mostmar be lesz hozva a lemaradas a kovetkezo generaciok soran, mert a magyarok kenyesek gyereket vallalni szoval nemsoka a magyarok lesznek a kisebbseg 😂
okt. 4. 20:27
 14/25 A kérdező kommentje:
#13 nagyon szomorú
okt. 5. 07:30
 15/25 valaki : ***** válasza:

9-es

Én nem vagyok genetikus, de az a teszt nem területet mutat ki?

Hogy honnan származol?

Mert mivel cigány ország nincs, ők diaszpórában élnek, szerintem ezt nem lehet kimutatni.

Vagy benne volt így, hogy roma?

okt. 6. 13:55
 16/25 anonim ***** válasza:
15-ös Ha Indiát hozza ki származási területnek, az elég gyanús nem?
okt. 6. 17:59
 17/25 anonim ***** válasza:
37%
13: miert is lenne szomoru? Szerinted a feher magyar ember ertekesebb vagy mi? 😂
okt. 6. 19:12
 18/25 A kérdező kommentje:
#17 Pont, hogy szarkasztikus voltam :D
okt. 7. 14:05
 19/25 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon sose tudni 😃 itt nagyon gusztustalan magyarok vannak
okt. 7. 15:51
 20/25 anonim ***** válasza:
Amúgy meg f@szmindegy kinek milyen felmenői vannak. Az a lényeg, hogyan élsz, milyen ember vagy. A rasszista emberek közül is csak a legdegeneráltabbak hiszik azt, hogy a vérség ilyen mértékben számít, hogy “jajj nehogy a felmenőim között legyen egy cigány, vagy egy zsidó”. Hát el kell szomorítanom ezeket a hülyéket, a kettő közül legalább az egyik szinte biztosan van.
okt. 9. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!