Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az emberek hány...

Szerintetek az emberek hány százalékának vannak cigány felmenői?

Figyelt kérdés

szept. 29. 23:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
17%
Há szerintem ojan 157%-lékának.
szept. 29. 23:54
 2/25 anonim ***** válasza:
74%
A magyar egy nagyon kevert nép. Egy minimális elhanyagolható százalékban valószínűleg mindenkiben van minden.
szept. 30. 00:07
 3/25 Phoney ***** válasza:
100%

Mivel kb. 600 éve vannak itt, ezért statisztikailag, mindenkinek.

1000 éves távon már az akkor élt európai emberek 100%-a az őseid közt van (az összes királlyal együtt), szóval igencsak nedves álom azt képzelni, hogy a cigányok közül 600 év alatt senki.

szept. 30. 05:31
 4/25 anonim ***** válasza:
41%
Kevésnek, mivel a magyar ember nem dug cigánnyal.
szept. 30. 06:23
 5/25 anonim ***** válasza:
72%

Azokon a településeken, ahol nincsenek cigók, a környezetben élő embereken is látszódik, hogy közük nincs hozzá.

De ha megnézed pl Nógrád megyében, gyakorlatilag minden lakosról elmondható, hogy vannak cigó felmenőik. Nagyon ritka a kivétel.

szept. 30. 09:14
 6/25 A kérdező kommentje:
#2 #3 Pont ezaz. Előbb vesztem össze egy emberrel aki arról beszélt hogy csak kevés magyar keveredett cigánnyal, amit nevetségesnek tartottam azt tekintve, hogy hány nép erőszakolta meg ezt a népet…
szept. 30. 12:05
 7/25 Katona Dius ***** válasza:
100%

Szeretnék én egy olyan családfát megnézni, ahol egy ilyen felmenő sem szerepel sok száz évre visszamenőleg.

Pl férjemnek a nagyanyja volt roma. Én a saját felmenőim közül nem tudok egyről sem, aki az lett volna, de hát én max a dédszülőkig ismertem őket. Simán lehet, hogy pár generációval ezelőtt volt valaki.

szept. 30. 12:50
 8/25 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ az ország melyik részéről beszélünk. A Dunántúlon eleve kevesebben vannak, voltak mindig is. Ott szerintem a legtöbb magyarnak nincs cigány felmenője. Amúgy sem volt divat a házasság magyar és cigány között régen.
szept. 30. 17:44
 9/25 anonim ***** válasza:
Én csináltam DNS tesztet és hála az égnek bennem nincs egy százalék se :D
okt. 1. 00:52
 10/25 A kérdező kommentje:
#9 Aha, szóval 1000+ éven keresztül soha nem is volt cigány felmenőd :D El is hisszük, de biztos jelentősen növelte az életszínvonalad ez a tudás :)
okt. 1. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!