Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bejelöltem egy lányt a Faceboo...

Bejelöltem egy lányt a Facebookon 1 hete és azóta nem fogadta el, miért van? Láttuk egymást egy bulin de nem beazéltünk és megtudtam a nevét

Figyelt kérdés
szept. 29. 23:04
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Csak úgy
szept. 30. 06:02
 12/27 anonim ***** válasza:
Gondolom nem tudja ki vagy. Én sem tudom mindenkinek a diszkóban a nevét. Még az egyetemi diszkóban sem.
szept. 30. 08:27
 13/27 anonim ***** válasza:
Van jobb dolga, mint "csak úgy" téged szórakoztatni.
szept. 30. 08:31
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy büdös szót se váltottatok egymással. Miért jelölne vissza? Máskor menj oda a kiszemeltedhez... 🙄
szept. 30. 10:00
 15/27 anonim ***** válasza:

Sokan csak azokat jelölik vissza, akiket tényleg ismernek. Nem mindenki akarja, hogy egy számukra vadidegen nézegesse azt, hogy mit csinálnak, hol vannak, hol laknak, kik a barátaik, milyen az anyagi helyzetük, mit szeretnek/nem szeretnek.

Nem mindenki váltogatja naponta a profilképét.

szept. 30. 10:23
 16/27 A kérdező kommentje:
De van közös ismerősünk, és nem tudtam beszélni vele mivel rengetegen voltak ott rokonjaim
szept. 30. 14:33
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, és? Nevetséges, hogy mennyire felháborít, hogy nem foglalkozik egy olyan sráccal, aki semmit nem jelent számára.
szept. 30. 14:35
 18/27 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan ismerősöm, aki ismeri a pápát személyesen. Akkor ha bejelölném a pápát én is kiakadhatnék, hogy miért nem jelöl vissza, hiszen van közös ismerős?

Tudom, hogy ő nem olyan fontps ember, mint a pápa, de a lényeg ugyanaz. Nem ismeritek egymást, hiába van közös ismerős.

szept. 30. 14:48
 19/27 A kérdező kommentje:
Imádság segít?
szept. 30. 15:26
 20/27 anonim ***** válasza:
48%
Nem.
szept. 30. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!