Amikor csalódott és magányos vagy, mit szoktál csinálni hogy jobban érezed magad?
Figyelt kérdés
szept. 28. 19:46
3/7 anonim válasza:
Alszom. Utána mindig jobb.
Ha magányos vagyok, akkor meg telefonozok.
6/7 anonim válasza:
Gyk net shortsok, a sok inger kikapcsolja az agyam.
De ez még fizikumra is jol jön. Volt hogy hajnalban köhögtem állandoan de órákat, de ha elkezdtem telozni elmult a köhöges. Az agy másra koncentrál. Igy félretehető sokminden.
7/7 anonim válasza:
Igyekszem kiírni magamból, vagy amolyan lelkizés formájában, vagy kitalálok egy történetet, és abból születik pár rész. Ha ezek nem jöhetnek szóba valamilyen okból, akkor olvasok, sorozatot nézek, vagy keresek valamilyen hangulathoz passzoló lejátszási listát, és azt hallgatom egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!