Hogy viszonyulsz a cigánysághoz?
#10:
A burkolt magyarozásoddal sem vagy különb te sem.
"a média nagyon nem könnyíti meg a helyzetüket, folyamatosan tolják a híreket velük kapcsolatban"
Csodálkozol? Pont tegnap volt a hírekben, hogy egy 30-as (természetesen cigó) pasi megfojtott egy 12 éves (természetesen cigó) kislányt, mert az terhes lett tőle, és meg akarta tartani, a pasi meg nem. A kislány anyja (természetesen cigó) tudott a kapcsolatukról. És akkor még a faszi vállalta az arcát is a kamerába, semmi megbánás nem látszott rajta.
Kérdezték, hogy hogy tetszhet neki egy 12 éves, és csak ennyi volt a válasz, hogy hát ő nem tehet róla.
A belem kifordult.
A gyerekemet évekig zaklatta, fenyegette, meglopta az iskolában egy roma gyerek. Többszörösen bukott, balhés volt, alig vártam hogy végre kirúgjak a suliból és ne nehezitse meg az amúgy tanulni akaró diákok életét.
Nemrég kórházban voltam egy kisebb műtéten, az ott lévő roma nők egész nap üvöltve telefonáltak, káromkodtak, az ajtókat csapdosták, a wc-t inkább hagyjuk is, hogy hagyták maguk után. Nem beszélve arról, hogy egyik-másik azt figyelte, mikor lesz üres a kórterem, hogy bemehessenek lopni.
Vannak rendes romák is, akik dolgoznak, nem bűnöznek, nem szülnek 8 gyereket a semmire, de a többség sajnos nem ezt a tábort erősíti.
A többségük úgy viselkedik, mint valami állat. Az olyan dolgok, mint udvariasság, igényesség, tisztaság ismeretlen fogalmak számukra. Diákként vendéglátásban dolgoztam egyetem mellett és 99%-ban csak a cigányokkal volt probléma. Értetlen, ostoba nép, akiknek mindenre a bunkóskodás és az agresszió a válaszuk, akkor is, amikor egyértelműen ők tévedtek. Az olyan egyszerű dolgok, mint lehúzni maguk után a WC-t szintén meghaladják az értelmi szintjüket.
Miattuk kellett biztonsági őrt alkalmazni és ahol tehettük, elértük, hogy ne jöjjenek be. Mindig rossz volt a kártyájuk, mindig teltház volt, satöbbi. Inkább legyen kevesebb a bevétel, mintsem hogy ott legyenek. Már a látványuktól, attól a hiénákat megszégyenítő vinnyogásuktól levert a víz. A hányinger kerülget tőlük és annyira megkönnyebbülés, hogy az az ország, ahol most élek szinte teljesen mentes tőlük.
Vannak normális cigányok, nagyjából 1%-ék és őket tényleg sajnálom, mert ők tudják a legjobban, hogy milyen a maradék 99%. Egyébként ők mindig extra kedvesek voltak, mintha próbáltak volna kompenzálni a többiek viselkedéséért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!