Olyan városban lakok, ahol sokan vannak. Összességében nagyon rossz véleménnyel vagyok róluk. A boltokban, pincékből, kertekből lopnak. Az iskolában terrorizálják a többieket és zavarják az órát. Ellopják más gyerekek cuccait. Éjjel üvöltve "énekelnek" és gitároznak, méghozzá falkában. Amikor a munkahelyemen első napon oktatás volt egy cigány is. Mondta, hogy hazamegy, mert nem bírja elviselni, hogy dolgozik. Sok nem dolgozik, mégis a legújabb iPhone és jó kocsi van. Gondolom megy a lopika, csalás rendesen. Egyikről tudom, hogy csekkket hamisított, ezért bíroságra kellett mennie.
szept. 28. 01:28
3/25 anonim válasza:
Utálom őket
szept. 28. 02:04
4/25 anonim válasza:
Igyekszem elfogadó és nyitott lenni, de nem könnyítik meg a dolgomat.
szept. 28. 03:24
5/25 anonim válasza:
Én hozzáteszem, a média nagyon nem könnyíti meg a helyzetüket, folyamatosan tolják a híreket velük kapcsolatban.
Totál le vannak írva ezáltal ebben az országban.
szept. 28. 03:54
6/25 anonim válasza:
Csodálkozol utolsó ? Nem lennének állandóan teli a hírekkel, ha nem tudna egy majom is kultúráltabban viselkedni. Nem a média miatt utálják őket annyian, hanem személyes tapasztalatokból. Ha valakit 100-ból 99 ember utál, akkor nem biztos, hogy a többséggel van a baj. Ismerek normális cigányt is, bár egy kezemen megszámolom mennyit és őket érdekes módon elfogadta mindenki a környezetemben. Tisztességesen dolgoznak és tudnak viselkedni.
szept. 28. 04:54
7/25 anonim válasza:
Már attól rosszul vagyok, ha meghallom a hangjukat. Több száz év alatt még beszélni sem tanultak meg rendesen, nemhogy viselkedni. Külön zavaró, hogy mennyire szaporák. Indiát akarnak csinálni Magyarországból.
szept. 28. 05:10
8/25 anonim válasza:
Nógrád megyei kis faluból származom... nálunk szerencsére nem nagyon voltak cigányok, mert a polgármester erős kezű és félnek tőle. Nem mernek beköltözni a faluba. Viszont a környező települések tele vannak velük. Mindig is utáltam őket, állandóan csak ordítoznak, azt hiszik nekik mindent szabad. És a kicsi gyerekekben is ezt erősítik.
Viszont a munkahelyemen van egy srác, másfél éve dolgozik itt. De ő csak részben cigány, talán fél vagy harmad vér. Teljesen normális, nagyon szeretem őt. Néha kijön egy-egy cigány vonása, pl nagyon hangosan beszél főleg ha magyaráz. Meg sajnos kinézetre valamennyire látszik rajta, mert sötétebb a bőre mint a "normál" fehér embernek. De ha ettől elvonatkoztatok, akkor tényleg egy teljesen átlagos, normális ember.
szept. 28. 06:49
9/25 anonim válasza:
Zaklatnak. Pl lepcsoházban a szomszed vagy gyerekemet a suliban.
Elkerülést alkalmazok.
szept. 28. 07:07
10/25 anonim válasza:
Én félig roma vagyok, van rendes is meg nem rendes is, magyarok se mindig rendesek ám....
Annyi az előnyük, hogy a roma fiúk jobban néznek ki mint a magyar fiúk. Amúgy sztem nem a származás a lényeg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!