Dohányzó emberek elviselése munkahelyen? Hogy ne legyek kirekesztett?
Mit lehet tenni, ha egy uj csapatban mindenki dohanyzik, akik emiatt nagyon jol osszekovacsolodtak, en viszont nem birom kibirni a cigifustot, es nem is akarok csak ugy acsorogni mellettuk.
Vagy pl. tudom hogy el kell ernem a vonatomat (orankent jon), es amikor mennek haza es setalok el a cigis banda elol, megkerdezik, hogy nem varsz meg minket, mire en jaj de sietek a vonathoz, mire mondjak, hogy: oke oke, de ugyanakkor olyan sz*ralalnak erzem magam, hogy leleptem.
Valahogy nagyon rossz ez igy…
De mit kell elviselni rajtuk? Gondolom nem az orrod alá fújják a füstöt, az meg nehogymár zavarjon, hogy ők jóban vannak...
Ha szeretnél velük ismerkedni, akkor néha csatlakozz hozzájuk. Én sem dohányzom, de néha lemegyek a cigisekkel dumálni. Ha meg ennyire nem bírod a füstöt, akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!