Milyenek az olaszok?
Volt egy éjszakás kalandom, és terhes lettem.
El mondjam neki?
Ó, hát ez pech. Vagyis hát attól függ hogy kiféle-miféle az olaszod, pld nős-e vagy szabad, van-e munkája hogy fizetni tudja a tartásdíjat, stb...
Mondjuk a koleginám, aki 3 évet dolgozott Olaszországban azt mondta hogy a többségüknek (főleg a délieknek) meglehetősen ódivatú elképzeléseik vannak a családi életről, ezért inkább egy idő után nem is próbálkozott összejönni velük, hanem hazajött és itt talált normális társat magának, akihez aztán férjhez is ment.
Igazából nem tudom, Milánóból jött.
Ennyit tudok róla, de nagyon kedves volt..
Mit számít ezeknek a mai nőknek akármi is?
Bakkki 😂😂😂 ezek a mai csajok kegyetlenek még egy kv, vacsora semmi nem kell nekik, hogy dobják a rongyot magukról. Beszélgetni se kell velük és már hopp bent is a virsli. Lefogadom a nevét se tudod de a kolbászkája mérete milliméterre pontosan bevésődött a memóriádba.
Szégyenek ezek a mai csitrik.
Mivel nem nő vagyok így nehezen indulhatnék ki magamból ezzel a témával kapcsolatban te észlény.
Bár erősen kamu szagú a kérdés de azért itt vagyok boldogítani. 😆
#5: „Milánóból jött”
Akkor legalább munkája az van, nagy valószínűséggel...
9
Ezt miből állapítottad meg? Kint a munkanélküliből vagy a kérdezőhöz hasonló buta nők lehúzásából is meg lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!