A facebook betűrendbe helyezi a baráti listád, mert én azt vettem észre, hogy azokat teszi a lista élére, akikkel a legtöbbet kommunikálsz messengeren?
Szerintem is! Mert először mintha betűrendnek tűnt volna, de utána láttam hogy nem!
Ezek szerint ha valakinek megnézed a baráti listáját, látni fogod kit dob fel elsőnek, vagy elsők közt, azokkal beszélget többször/ folyton
Nálam...
Egész biztos, hogy nem azokat teszi előre akikkel a legtöbbet beszélek ez tuti.
És nem is azokat akik a legtöbbet rám keresnek vagy én keresek rájuk. Néha olyanokat tesz előre akiknek az oldalát soha nem láttam.
Van pár közeli ismerősöm akivel ezeket teszteltem is....napi szinten 3x is rám keresett és megnézte az oldalamat és sok olyan ember van akit előre tesz aki szerintem réges rég csak valami eladás miatt jelölt be.
Totál véletlen szerintem. Legalább is nálam.
Az algoritmus szerintem véletlenszerű.
Amúgy ezt már sokan fejtegették.,
1.-4. jól írja.
Bár nálam olyan is van, hogy ismerősök vagyunk facen sose beszéltünk még ott nem is like-oljuk egymást se semmi! DE ha véletlen összefutunk az utcán köszönünk egymásnak (csak ennyi) akkor elkezdi már estére feldobálni az elsők között és kétlem, hogy ő rám keresne.
Sőt volt barátnőm barátnője régen az albérletem mellett lakott egy háztömbnyire és amint odaköltöztem a face elkezdte ismerős ajánlásba feldobálni, előtte soha. Amint ismerősök lettünk és közel laktunk egymáshoz folyamatosan ő volt messengeren az első 3-ban. Amint elköltöztem onnan azóta fel se dobja pedig ismerősöm még mindig.
Szóval olyan mintha helyzet alapján is rangsorolná az embereket. Mintha lekövetne a face, hogy ez a 2 bejelentkezett profil most haladt el egymás mellett vagy közel tartózkodnak egymáshoz és van is ismerősi kapcsolat ezért előre sorolja.
Nekem Nem az van mint az 1-4-nek.
olyanokat is előre tesz akik talán nem is emlékeznek rá, h 15 éve ismerősök lettünk...nálam nem állja meg a helyét az, hogy ki nézegeti a legsűrűbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!