Elmennétek találkozni egy ilyen sráccal?
Ha belegondolok... én amikor elkezdtem ismerkedni a mostani barátnőmmel, még olyan szinten az előzőbe voltam beleesve, hogy el nem tudtam volna képzelni, hogy nekem valaha olyan barátnőm lesz, akit akár csak feleannyira szeretek. És éppen ezért majdnem fel is hagytam az ismerkedéssel. Én magam is féltem, hogy nehogy csak egy pótlékot lássak benne...
Aztán a vége az lett, hogy már fél éve együtt vagyunk, imádjuk egymást, 100%, hogy nem egy "pótlék", olyannyira, hogy az ex azóta vissza akarta könyörögni magát, de én megmondtam, hogy nincs az az isten, hogy én a barátnőmet elhagyjam.
Nyilván az is lehet, hogy csak pótlékot keres, de az ellenkezője sincs kizárva.
Meg aztán az, hogy mikor szakítottak, nem sokat mond el önmagában. Nekem volt egy 3 éves kapcsolatom, ahol már az utolsó év nettó nyűglődés volt, mire kimondtam a szakítást, addigra már gyakorlatilag hónapok óta nem voltunk együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!