Hol és hogyan tudnék 40+ évesen munka mellett pszichológiát és emberismeretet tanulni felsőoktatáson kívül?
Figyelt kérdés
nagyon érdekel a téma, mindig is érdekelt, vonzott, viszont a felsőoktatáshoz soha nem voltam elég okos, esélyem sem volt, hogy bejussak ilyen szakra anno, most meg munka mellett már energiám sem lenne hozzá.szept. 23. 21:01
1/10 anonim válasza:
Iratkozz be könyvtárba, és kérj a könyvtárostól ilyen témájú könyveket.
Interneten keress ezekben a témákban videókat.
2/10 anonim válasza:
A neten épp ma kerestem hasonló kurzusokat: pl.: a "mentálhigiénés konzulens" kifejezést beírva ad több lehetőséget előképzettség nélkül is:).
3/10 anonim válasza:
Ha valahogy mégis belefér az idődbe és teheted, járj ilyen témájú előadásokra. Olyan pszichológusokéra, akik érdekelnek.
4/10 anonim válasza:
Szerintem a coach képzések között is vannak olyanok, ahol kifejezetten a személyiségtípusok és a velük való bánásmód témakör van előtérben.
5/10 anonim válasza:
Best Work Pszichológiai konzulens nevű tanfolyam online márciusban indul. A Mentálhigiénés konzulens tanfolyamról viszont még nem késtél le, és az is jó. [link]
6/10 anonim válasza:
Jo kérdés , ez engem is érdekelne..
7/10 anonim válasza:
Akkor te is olvasd el ugyanezeket a válaszokat, 6-os.
8/10 anonim válasza:
Ha a gyermekvédelmi része is érdekel, akkor pedagógiai szakasszisztens vagy szociális-gyermekvédelmi szakasszisztens.
9/10 anonim válasza:
"Ha a gyermekvédelmi része is érdekel, akkor pedagógiai szakasszisztens vagy szociális-gyermekvédelmi szakasszisztens":
Csak azt ne válassza senki sem, aki jót akar magának, akárhol is hirdetik így.
10/10 anonim válasza:
Én azt javaslom, jelentkezz egy pszichodráma csoportba (vagy más csoportterápiás foglalkozásra). Ott egészen biztosan gyakorlati emberismeretre és mélypszichológiai felismerésekre tehetsz szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!