Dolgozó nők, nektek milyen a reggeli rutinotok? Mikor keltek? Mikor indultok?
És ebben az intervallumban mit csináltok? Mivel telik a készülődés?
Megmondom őszintén, 33 éves létemre még mindig kàosz és kapkodás szinte minden reggelem munka előtt, pedig gyerekünk sincs. Kíváncsi vagyok hogy mások hogyan csinálják.
Párom 5.30kor kel, én általában kapok egy félálomban puszit.
Nekem reggel 6os ébresztőm van, de általában 6:30-7ig kinyomom.
Ágyban kávézás, reggelizés, netezés 7:30-8g.
8-9:30ig elkészülök, felöltözök, fogmosás, smink, haj stb.
10:30ra járok dolgozni, az úgy 35 perc, de van hogy kimarad a busz, szóval inkább korán érjek be, mint késsek.
Keddtől szombatig járok be dolgozni; ilyenkor 08:00-kor kelek és 09:30-ra kell bent lennem. A készülődés nagyjából egy órába telik, ebbe beletartozik egy zuhany, öltözködés, fogmosás, fésülködés és egyebek. Reggelizni nem szoktam, legfeljebb egy croissant-ra vagy hasonlóra van igényem, ellenben a kávé az kötelező. A párom is ekkortájt indul dolgozni, szóval általában közösen készülődünk. A munkahelyem gyalog húsz perc sétára van, szóval kényelmesen beérek.
25/N
Ha reggel megyek dolgozni, akkor 4:15-kor kelek. Mosdó, aztán arcmosás, fogmosás, sminkelés, dezodor, parfüm stb. Felkeltem a párom. Utána öltözés és megyek kaját csinálni. Elpakolok mindent a táskákba. Aztán zoknit húzok, cipőt és indulás. Ha a hajammal is kezdenem kell valamit (vasalás vagy göndörítés) akkor 5-10 perccel előbb kelek fel. 5:15kor szoktunk indulni.
Nagyjából 15 percet töltök el minden szakasznál. :D
Szia.
7-kor kelek, iszom egy kávét. Arcmosás, aztán c-vitamin szérum a bőrömre és fényvédő. Ennek kell 10-15 perc, míg beszívódik, ezalatt mégegy tejeskávét megiszok.
Jöhet smink, ez kedvtől függően átlag 15-20 perc. Ezután ha éhes vagyok reggelizem, ha nem vagyok éhes akkor 5 perccel előbb indulok, megállok a boltnál, és miőtt bemegyek, megeszem a kocsiban.
Kb. ennyi.
9-re járok, kb. 8:25-30 körül indulok.
Full nyugis, sosem rohanok.
Én azt gondolom, ha megengedsz egy kis személyeskedést, hogy itt inkább az alvásod lehet nyugtalan, esetleg későn fekszel, nehezen kelsz emiatt, többször kinyomod az ébresztőt, vagy későre állítod és több idő kellene, hogy felébredj. Próbáld fél órával korábbra állítani.
Párommal egy helyen dolgozunk (de más területen) szóval egyszerre kelünk, és a kutyát is visszük magunkkal, mellettem vam az irodában.
6:40-kor szól az ébresztő, mivel cukorbeteg vagyok, a vércukorméréssel kezdek. Utána wc, gyors zuhany, 5 perces smink (csak a szememet emelem ki), felöltözés, fésülködés, egy gyors frufru vasalás mert azt mindig elalszom, bedobom a kaját szatyorba amit viszek magammal, beadom az inzulint, bepakolom a táskámba a cuccaimat, szólok páromnak hogy indulhatunk, szólok a kutyámnak hogy indulhatunk, fogom a pórázt és a kulcsot és indulunk. 7:20 -7:25 között szoktunk kimenni a lakásból, a munkahely szerencsére 4 percnyire van kocsival és 12 percnyire gyalog. Általában kocsival megyünk, mert párom üzlektötő, szóval neki napközben sokszor ki kell mennie a vevőkhöz. Kb heti 1-szer olyan is van hogy előbb kell elindulnia, akkor gyalog megyek a kutyával. A munka hivatalosan 8-kor kezdödik, de heti 4 nap reggel 7:50-töl meeting van, szóval fél 8-ra be szoktunk érni hogy még legyen idő a meetingre felkészülni + párom meg tudjon előtte kávézni (addig a kutya is tud pisilni az udvaron).
Ja igen, ha hajat mosok reggel, akkor 20 perccel előbb kelek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!