Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha a fiamat egy...

Mit tehetek, ha a fiamat egy fiúbanda (skinheadek) terrorizálja, fenyegeti? 15-16 évesek, csapatban járnak, az egyiknek már volt rendőrségi ügye hasonló dolgok miatt.

Figyelt kérdés
Tehetek valamit jogilag? Menjek be az iskolájukba? (A legtöbb nem oda jár, mint az én fiam.) Tegyek feljelentést? Beszéljek a szülőkkel? Ti mit tennétek?

szept. 19. 20:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a helyi családsegítőnek is lehet szólni az ilyen horda miatt.
szept. 20. 06:38
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Önvédelmet, karatét én is ajánlom. Nem azért feltétlenül, hogy verekedjen, sőt, azt nem is ajánlom, de hogy nőjjön az önbizalma. A tudat, hogy meg tudja magát védeni ha történik valami az kívülről is látszik s akàr az is lehet, hogy ott hagyják, de legalábbis kevésbé lesz ő a főcélpont. Mindenképpen ajánlom
szept. 20. 07:00
 13/29 A kérdező kommentje:

"A tudat, hogy meg tudja magát védeni..."

Nem ilyen 40 kilós kissrácokról beszélünk. A bandavezér pl 90 kiló, 180 centi, és nem 16-nak néz ki, évek óta gyúr, és a testalkata alapján szteroidot is tol. Az én fiam is izmos, de ő jóval vékonyabb is, könnyebb is. Mondjuk gyorsabb is. Helyből ugorja a hátraszaltót, és védte már meg magát jóval nagyobb gyerekkel szemben. De az egyedül volt. Nem gondolom, hogy itt elegendő, hogy "ő is tud harcolni". És nem is szeretném élesben kitenni ennek.

szept. 20. 07:09
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Sokkolót, paprikasprayt kell bevetni ellene
szept. 20. 07:12
 15/29 A kérdező kommentje:

Az iskolába már semmi ilyesmit (paprikaspray) nem vihetnek be. Azonnali rendőrségi ügy lesz belőle. Mondjuk a kézigránát nincs a listán, szerezzek be neki azt? 😞

Hazafelé jövet szokták megtalálni, és én nem tudok minden nap érte menni. Amúgy se hiszem, hogy ez hosszú távon jó megoldás.

szept. 20. 07:17
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
De mi bajuk a fiaddal azoknak a tetveknek?
szept. 20. 11:31
 17/29 anonim ***** válasza:
Mért törölték a hozzászólásom, mások sokkolót, meg ilyeneket akarnak bevetni. Amit én mondtam, hogy imádkozzon, azzal mi volt a gond?
szept. 20. 11:56
 18/29 anonim ***** válasza:
59%

Meg kell keresi a fiubanda vezérét

és ugy állba kell ba***ni hogy a feje leszakadjon

Tobbé bem fog bullyngolni senkit

szept. 20. 11:58
 19/29 anonim ***** válasza:

13: Ez kemény helyzet, de talán 12-esnek még abban igaza lehet, hogy egyszerűen önbizalma meg tud nőni ami rengeteget tud segíteni.

Némi pszichológiai hatást is okozhat amúgy.

szept. 20. 13:10
 20/29 anonim ***** válasza:
76%
Imádkozással nem sokra mész
szept. 20. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!