Szociológiai kérdés. Mit gondoltok erről? XD
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1280..
Még végigolvasni is fájt...
Hát ezeknek a pasikkal akik ellen "diszkriminálnak" a csajok nem az a bajuk, hogy az anyjuknál laknak, hanem hogy nőgyűlő incelek.
Az én párom is otthon lakott amikor találkoztunk. Semmi bajom nem volt ezzel
De ezeknek az inceleknek mindenki hibás csak ők maguk nem. Inkább gyártanak teóriákat ezer számra mintsem önkritikát gyakorolnának.
Undorító hogy a 30 felett otthonlakó incelek hisztiznek, hogy a nőknek nem kell csak a személyiségük, és hogy saját lakás nélkül nem tartják férfinek. Ez nem ugyanaz, mint amikor a nő lakik otthon a szüleinél. Az hogy a nőt kimentik és odaköltözik a férfihez ez természetes dolog. Nehogymár a nő mentse ki a férfit. El ne tartsa már?
#fujincel
#3: Nehogy már a férfi mentse ki a nőt és tartsa el
#fujfemcel
#4 Mekkora egy nőgyűlölő impotencel vagy. Fogadjunk nincsenek barátaid és otthon laksz és barátaid sincsenek, de munkád sem. Ha ennyire utálod a nőket, inkább pasizz!
Egy férfi autó és lakás nélkül nem férfi. Egy férfi nem nő, hogy elég legyen csak a személyisége. Egy nő azzal hogy valakié, elveszi magától a lehetőséget, hogy másé legyen. Szóval minimum már lakjon külön és lehetőleg kocsija is legyen.
#5: Jaj, te vagy megint a femináci, akit ezerszer bevittem már az erdőbe, de olyan butácska, hogy észre sem veszi, emlékszem rád:)
Ha #4 alapján nőgyűlölő vagyok, akkor te férfigyűlölő. Vagy él a kettősmérce nálad? Igen, otthon lakom, ahogy a többség otthon lakik, mert ahol lakik az az otthona (szép ez a magyar nyelv, mi?) Nyilván te arra gondolsz, kinek a tulajdona az ingatlan, amit otthonnak nevez valaki. Az én esetbemban a saját tulajdonom, autóm kettő van. Meg fogsz lepődni, nem utálom a nőket, sőt sok-sok éve élek párkapcsolatban. Egyéb megjegyzés, amivel mellélősz érvelés helyett?
Te hogy állsz ingatlanokkal, autókkal? Vagy te továbbra is csak a p/ncit adod a borzalmas személyiség mellé? Biztos sorban állnak érted a pasik...
Én nem vagyok férfigyűlölő te incel! Menj már el egy csajozós tanfolyamra! De legelőször költözz el a szüleidtől, mert hiába jártad ki a csajozós tanfolyamot, nem fogsz kelleni egy normális nőnek sem, csak aki örül hogy talál valakit annyira ronda vagy mentális beteg, illetve az olyan, aki csak le akar uralni, amellett meg sosem lesz igazad és a legkisebb vitáért is szakítani fog veled.
Attól még hogy van a szüleidnek külön külön autója, az nem a tiéd.
Egy nő maga megfizetlehetlen érték. Incelség ezért golddiggerezni, mert elvárja hogy a pasinak legyen lakása és kocsija.
Ilyenekből lesznek a bántalmazó erőszakos csávók mint te.
#7: Funkcionális analfabétának tetszik lenni a macskás néninek?
Mint írtam, saját tulajdonomban lévő ingatlanomban lakom, nem a szüleimében, két autóm van, nem másét használom. Továbbra sem tudtál válaszolni a kérdésekre.
Miért lennék bántalmazó attól, mert sikeres vagyok az életben alapvetően? És miért lesz valaki funkcionális analfabétaként fröcsögő férfigyűlölő?
Mekkora undorító egy incel vagy! Ilyenekből lesznek az erőszakos férfiak. Nem tanítottak meg arra, hogy a nőket tesztelni kell? Mi volt ez az incel duma, hogy funkcionális analfabéta és macskásnéni. Megnéznélek egyedül white knightokkal körül véve.
Attól hogy van két külön lakása a szüleidnek és két kocsija és használhatod, nem a tiéd. A saját eredményeiddel önigazolj inci!
A férfi ösztönök az agresszió, alfahímség és hogy minden nőt negkaphasson. A női pedig hogy az erősebbhez vonzódik és biztonságra vágyik.
Abban pedig, hogy a társadalom az évek során a férfi ösztönöket vissza szorította, a női ösztönöket nen, az azért nem igazságtalan, mert azzal, hogy a nő az erősebbhez vonzódik és a biztonságra vágyik, nem bánt senkit.
Az biztonság vágya pl. hogy lakás és autó az nem ugyanaz jelenti hogy gazdag és pénzes legyen. De aki egy kalap alá vesz egy Cryslert egy BMW-vel, vagy egy rózsadombi villát egy lakással, annak kár magyarázni a különbséget.
#9: Te tényleg nem tudsz olvasni...
De valójábna írni sem, egy mondaton belül mondasz ellen saját magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!