Miért van az, hogy valamennyi, a nyilvánosság számára megnyitott intézmény (bevásárlóközpont, mozi, színház, szakorvosi rendelő, könyvtár) közül az egészségügy intézményekben, (orv. rend., kórház) a legelhanyagoltabbak a mosdók?
Szerintem ez nem így van. Igaz én nem budapesti vagyok, megyeszékhelyen élek. Van több klinika is, nem is voltam mindegyikben. De ahol voltam, ott normálisak a mosdók. Ahol betegként voltam pár napig, ott pl. naponta többször is takarították a mosdókat.
A többi is olyan, amit felsoroltál, hogy mindenhol más. Ahol sok ember megfordul, ott nagyobb eséllyel lehet koszos, pl. bevásárlóközpont. Már sokszor jártam úgy, hogy azonnal fordultam is ki, mert elég durva maradványok voltak a WC-ben vagy a WC-n.
De így van, és ez nem változik attól hogy írsz valamit :) állami fenntartású közintézményben dolgozok, ismerem az állapotokat :)
Nálunk pont nem olyan vészes, általánosságban beszéltem a rendszerszintű problémákról.
9: És te mindenhol jártál már? Vagy felétek ennyire rossz a helyzet?
Ahol én élek, ott teljesen normális. Bevásárlóközpontokban sokkal rosszabb, mint eü. intézményekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!