Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a barátnőimnek?

Hogyan mondjam el a barátnőimnek?

Figyelt kérdés
14 évesen gimi első osztályában mindenkinek bekamuztam hogy a harmad unokatesóm ő a barátom volt 13 éves koromban. Nyilván semmi vonzalmat nem érzek v éreztem iránta mert családtag de annak idején ilyen tipik menő gyerek volt (emós) és azért gondoltam h na akkor én is menő leszek ezzel ha mutatok róla képet. Azóta nem mondtam el a baratnoimnek mert gáz voltam. De nemsokára lesz az esküvőm ahova a harmad unokatesom és a baratnoim is meg vannak hívva. És ciki lesz ha találkoznak

szept. 17. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy emlékeznek rá csak benned maradhatott meg ennyire mivel gyerek voltál és tényleg gáz dolog, de hát én is annyi hülyeséget mondtam/csináltam ami még felnőtt koromra is aggaszt hogy mi lesz ha megint szóba kerül vagy rákérdeznek de hát én nem beszélek róla és senki más sem hozza fel. Az sem biztos, hogy beszélni fognak azzal az unokatesóddal. Legalábbis ha nekem egy régi barinőm ilyet mondott volna x évvel ezelőtt, az esküvöjén pont nem ezzel foglalkoznék.

És amúgy is 14 éves voltál, ha annyira akarsz nekik róla bármit is mondani, mond azt, hogy: " 14 voltam azt se tudtam mit beszélek csak épp menőnek tartottam az emós fiúkat, de egyébként gondolhatjátok, hogy nem is jártam vele, mert mégis az uncsimról van szó".

Valami ilyesmit, de ha ők nem hozzák fel akkor te se tedd.

szept. 17. 09:11
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Azóta eltelt 15-20 év. Szerinted ki a pék f@sza emlékszik vagy foglalkozik azzal??? 🙄
szept. 17. 14:42
 3/3 Kései Sirató ***** válasza:
Szerintem sem emlékeznek rá. Eszükbe se jut.
szept. 20. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!