Mit tegyek, ha 30 éves lettem, és nem tudom elfogadni? Nem olyan volt az életem, mint egy átlagos 30-nak, ezért is vagyok infantilis
A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős. Saját döntéseid következménye a jelenlegi életed. Ha valami nem tetszik, akkor változtass rajta.
Akár elfogadod, akár nem, minden egyes nap, minden egyes percével csak öregszel és közelebb kerülsz a halálhoz. Kesergés helyett inkább saját életedből hozd ki a maximumot.
Milyen az élete egy átlagos 30-asnak?
(Nekem a 30. születésnapom nagy vízválasztó volt. Az életcéljaimat innentől kezdve tudtam folyamatosan megvalósítani.)
Én múlt vasárnap lettem 30 és ugyanezt érzem sajnos. :(
N
Én 2 hónapja lettem 40...hidd el sokkal rosszabb érzés.
Inkább nem is mondom el sehol, sajnos az önéletrajzban benne van ...
Én 2020 márciusának végén voltam 30, na az para volt. Én is kapkodtam a fejemet, hónapokig, az életkorom miatt is, meg amúgy se tudtam mitkezdeni magammal.
Azóta már lassan közelebb vagyok a 40hez, és megszoktam.
Ahogy öregszik az ember, megtanulja lesz@rni. Egyre több mindent, egyre kevésbé érdekelnek a konvenciók. Szabadabb lettem, mint huszonévesen, és egyre többek hülyeségén átlátok.
30 az lóf**
Majd 40-nél szarabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!