Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért is jobb a fagyos hideg,...

Miért is jobb a fagyos hideg, szél, brutális eső, mint a kellemes 30-35 fok, napsütés???

Figyelt kérdés
szept. 14. 20:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%

"és hogyan védekezel? Ha mondjuk kinn kell dolgozni egész nap a tűző napon? Elárulom: sehogy. Csak próbálod elviselni egy kalappal, kendővel, sok vízzel, meg néha egy napernyővel."

Ne tegyél úgy, mintha kint dolgoznál a tűző napon.

szept. 14. 23:06
 12/20 anonim ***** válasza:
18%
De nem is rólam volt szó. :)
szept. 14. 23:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez, ami most van, határozottan jobb!
szept. 14. 23:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Jobb, mert alacsony vérnyomásosként engem nagyon megvisel a tartósan 32°C feletti hőmérséklet. Hiába eszem, iszom és mozgok eleget, szedek vitaminokat, úgy tudok szédülni, hogy sokszor már fekve sem bírom. Néha még fejfájás is jön hozzá.

Mindegyikkel voltam több orvosnál is, a leghasználhatóbb dolog, amit mondtak a következő volt: "ez ilyen! tessék megszokni!". Szerintem 22 évesen nem ezt akarja ilyenre hallani az ember...

Szóval inkább a mostani időjárást választanám.

szept. 15. 00:17
 15/20 anonim ***** válasza:
10%

9.

Nincs olyan, hogy "kell".

És tényleg ne tegyél úgy.

Ez a lényeg pont, csak hát ugye nem érted.

Akit zavar a kinti meleg, az nem fog kint dolgozni. Felnőtt embernek kell legyen eszköze az életre, plusz nem értem, hogy minden nyár ilyen elég régóta, miért vannak meglepődve az emberek.

Valóban, aki ennyi év múltán sem szerez eszközöket (klima, medence, munkahelyváltás), az meg is érdemli.

szept. 15. 04:38
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
Kellemes neked az a***d picsája! Nem akarok tocsogni az izzadtságban, szenvedni a brutál erős, égető napsugárzástól, szívni azt a nehéz, párás levegőt...sokkal jobb ez a friss levegő, kicsit jobban felöltözve nem is fázok, nem is izzadok...
szept. 15. 07:43
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Ha az esőhöz vihar is társul, már nem tudok jól aludni. Míg nyáron légkondi nélkül is jól aludtam, mert nálunk elég toronyventi. (Mellette párologató is jó hatást tesz az alvásra.) Úgyhogy nem kell általánosítani mindenkire. :-)
szept. 15. 12:06
 18/20 anonim ***** válasza:

#9 vagyok.

#15 válaszoló, te meg ne tegyél úgy, mintha ebben a mai rendszerben olyan sok választása lenne egy embernek, főleg szegényebb rétegeknél, az életszínvonalat is figyelembe véve. Egy vidéki szakmunkás lehet rá van kényszerülve, hogy x ideig kint dolgozzon nyáron, mert csak így tud megélni, és nem tud válogatni. De ez csak egy random példa volt. Mondjuk akinek kertje van, az is próbál hajnalra/estére időzíteni a munkával, de csak belecsúszik sokszor ő is a kánikulába. Csomó szabadban végzett munkalehetőség van, és még ha szereti is az ember csinálni azt, amit, nehezen akar letenni róla a meleg miatt. De állítom neked, nem sokan díjazzák az 50 fokot a napon 🤫.

szept. 15. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem pl. jobb, ha fel tudok rá készülni. Mert nekem a 30-35 fok meleg nem kellemes, hanem konkrétan elájulok benne. Az esőben meg nem, még ha kellemetlen is. Nyilván nem az a legjobb, hanem mondjuk egy szellős 20-25 fok.
szept. 16. 18:39
 20/20 anonim válasza:
Van itt hatvan év feletti? Csodálatos volt az időjárás kb. a nyolcvanas évekig.Meleg nyarak voltak(UV nélkül),30-31 foknál nem magasabb hővel.Télen 2-3 hónapig volt hó,szánkózni,korizni lehetett.Ősszel az indián nyarak voltak a legjobbak a kirándulásokhoz. Nem égetett-mart hanem simogatott a napsugár. Nagyon elrontottuk. A természet visszaüt.
szept. 23. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!