Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinai bufeben milyen dolgozni...

Kinai bufeben milyen dolgozni konyhai kisegitokent?

Figyelt kérdés

A fonok nem olyan kinai mint a legtobb hogy remiszto es felek rajuk nezni is.

Rendesnek tunik. Egy 50 koruli ferfi.

Nem tudom mit kell csinalni egy ilyen helyen, mennyire nehez? Darabolni,mosogatni stb? Vagy nezezebb dolgokat is? Nem vagyok otthon a konyhaban.

Amugy 6 oraban kell dolgozni, bejelentett munkaviszony szoval nem lenne rossz. Csak nincs tapasztalatom.


szept. 14. 18:41
 1/6 A kérdező kommentje:

A belvarosban van az etterem vagy bufe nem tudom minek mondjam.

Nem Budapesten.

szept. 14. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Agyondolgoztatnak. Örömmel nem csinalhatod mert akkor le is ordit.
szept. 14. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, rendesnek tűnik, mi? Majd igencsak megváltozik erről a véleményed, ha felvesz magához, és megtudod, milyen ott a munka élesben.


"nem olyan kinai mint a legtobb hogy remiszto es felek rajuk nezni is."


Na ha viszont eleve ellenszenvet érzel a kínaiak iránt, akkor semmiképp ne menj ilyen helyre dolgozni.

szept. 14. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Ha szeretsz rabszolga lenni, akkor végül is jó lehet.
szept. 14. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Gusztustalan, mint minden konyhai (kisegítő) munka. Undorító, zsíros, mocskos, büdös bazi nagy edények, ráégett kajamaradék, sok kisebb étkészlet, minden. Az egész konyha állandó olajszagban, kajaszagban úszik, beivódik a hajadba, hosszútávon a bőrödbe is. Nagyon kell pörögni, vagy időszakosan vagy forgalmas étteremben folyamatosan, de nem ész nélkül, mert könnyű megsérülni, éles kések, forró folyadékok, nagy súlyok emelése, elcsúszás és társai.

Hogy mit kell csinálni, az az adott étteremtől függ. Alapvetően a konyhai kisegítőnek inkább a szeletelésről, pucolásról kéne szólnia, de ahol nincs külön mosogató személyzet, ott arra is be fognak állítani.

Az jó, hogy be leszel jelentve, sok helyen ezt sem teszik meg. De csak akkor vállalnék konyhai munkát a helyedben, ha semmi más lehetőség nincsen. Ennél még a takarító, szobalány is tisztább és kevésbé strapás, balesetveszélyes (persze láblógatósnak nem nevezném sehol sem).

szept. 15. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Sportruházatot vegyél, ami gyorsan szárad, mert vizes leszel.


És kb mindent csinálni fogsz, mosogatni, dobozokat csomagolni, nagy konzerveket nyitni és átmosni ami benne van.

Csúszni fog a padló, fröcsögni az olaj.


Szeletelni elvileg pont nem, az szakács dolog, van egy teknikája, évekig gyakorolja hogyan kell a késsel szépen dolgozni, hogy guszta legyen, átsüljön stb.



"Ennél még a takarító, szobalány is tisztább és kevésbé strapás, balesetveszélyes"


Ezt nem mondanám. Emberi széklettel, ondóval, vérrel, ági poloskával, fekete penésszel valszeg nem lesz dolgod vendéglátásban. Szobalányok, takarítók látnak cudar dolgokat.

szept. 16. 00:04
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!