Mit tennél később, ha bemutatkozáskor más nevet mondanál egy embernek, mint ami az igazi neved?
Figyelt kérdés
A szituáció a következő: Egy este a benzinkútnál voltam, egy hosszú fárasztó munkanap után. Odajött hozzám egy kapatos jóképű úriember, aki kíváncsian kérdezte, hogy hívnak. Mivel nem voltam ismerkedős kedvemben, mondtam egy hosszú és ritka keresztnevet. Amikor meghallotta, azt mondta, ilyen még a prospektusban sincs. Mondtam is, hogy nem az az igazi nevem, de megengedem, hogy úgy szólítson. Fel akart csábítani a lakására. Nem mentem el vele. Körülbelül egy héttel később találkoztam vele. Akkor lekéstem a hazafelé vezető buszt, s ő megmutatta nekem a műhelyét, illetve megengedte, hogy a kocsijában aludjak, hozott ágyneműt is, aztán elment a barátaival inni. Reggel visszajött a kocsijához, azt akarta, hogy telefonszámot cseréljünk. Mondtam neki, hogy nem szükséges megadnunk egymásnak, mivel biztosan úgyis fogunk még találkozni. Másnap ismét munkába mentem, s találkoztam vele ugyanazon a helyen, ahol az első két alkalommal. Azt gondoltam, hogy az előző napi gesztus után megmondom, hogy valóban nem az az igazi nevem, amit mondtam. Viszont akkor is ivott a haverjaival, s furcsa kérdéseket tett fel nekem. Olyat, hogy voltam-e már terhes, van-e intézetben gyerekem, öltem-e már embert és hasonlók. Így amikor a vezetéknevemet kérdezte, akkor is mást mondtam. Aznap este nem aludtunk, de nem volt semmi egyéb sem, csupán a kezemet fogta meg. Ez körülbelül 3 hónapja történt, s azóta nem találkoztam vele.szept. 14. 11:08
A kérdező szavazást indított:
Nem tennék semmit, az sem biztos, hogy újra találkozunk.
Megkeresném a facebook-on, megírnám neki a történteket, illetve, hogy nem felejtettem el a második találkozáskori gesztust, és megkérdezném hogy van.
Küldenék egy üdvözlőlapot neki karácsonyra vagy névnapjára, ráírnám a valódi nevemet, s aláírnám, hogy a lány aki azon az álnéven mutatkozott be.
Ha újra találkoznék vele, akkor mondanám el, hogy mi a valódi nevem.
Ha találkoznék vele, továbbra is arra a névre hallgatnék tőle, amit először mondtam.
3 szavazat
1/3 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy a neved valódisága a leggázabb a sztoriban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!