A bìrói túlkapás, bírói hibázás ellen fel lehet lépni valahogyan? Lehet jogorvoslatot kérni, beperelni mint ahogy pl egy orvost műhiba miatt? Vagy ők egy védőburokban, felelősség nélkül tevékenykednek, felelőssègre vonás nélkül hibázhatnak?
Figyelt kérdés
szept. 10. 20:25
1/9 anonim válasza:
Lehet fellebbezni, és akkor újratárgyalják az ügyedet.
2/9 A kérdező kommentje:
De akkor egy ujabb pert kell inditanom?
szept. 10. 21:02
3/9 A kérdező kommentje:
Fellebbeztem masodfokra,de szóra sem méltattak. Ìrtam a bíróságnak de még egy èrkeztetési számot sem kaptam. Ezek bármit megtehetnek? Utána elbújhatnak a "trojai bevehetetlen várba"??? Egyszerűen nem válaszolhatnak?
szept. 10. 21:06
4/9 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de az az érzésem, hogy ezt az ügyvédeddel kellene intézned. Egyedül nem sokra mész.
5/9 A kérdező kommentje:
Az a gond h az ugyved irt a 2od foknak, arra nem is reagaltak aztan ennyi. Kuriahoz csak ugyved fordulhat maganember nem. Ugyved meg nem mer szembefordulni helyi birosaggal. Ugyhogy az az erzesem ezek azt csinalhatnak amit akarnak. Elbujva a nagy falak mögé. Míg pl egy orvost ugy meg lehet hurcolni hogy csak na
szept. 10. 21:28
6/9 A kérdező kommentje:
De ugyanez ervenyes ugyvedekre is. Ha hulyeseget mond es vesztesz milliokat akkor felelosseg nulla.
szept. 10. 21:30
7/9 anonim válasza:
Pedig a fellebbezésnek kell hogy nyoma legyen. Az ügyvédnek tudnia kell hol lehet utánanézni.
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos fellebbezni annàl a szervnél lehet akik ellen fellebbezel(bíróság) Ők meg vagy válaszolnak vagy nem. Felettes szerv nincs csak a kuria,azokhoz meg csak ügyvèden keresztül fordulhatsz. Azok meg nem fognak sajàt területük bírósága ellen fordulni. Ezek egy zàrt kört alkotnak,nem ellenségei egymasnak hanem egymás munkatársai. Nem fogják az egzisztenciájukat kockáztatni azért hogy gipsz jakab érdekeit képviseljék. Ugyhogy nekem az a meglátásom hogy azt csinalnak amit akarnak következmények nélkül
szept. 12. 20:33
9/9 A kérdező kommentje:
Ha egy orvos követ el vètséget,kommandósok mennek érte a reggeli megbeszêlésre hogy mindenki lássa,majd végigvezetik bilincsben az egész kórházban hogy megszégyenîtsék. A bírókkal ügyvédekkel miért nem bánnak így?
szept. 14. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!