Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Félek attól, hogy kaki szagos...

Félek attól, hogy kaki szagos vagyok?

Figyelt kérdés
Általában tömegközlekedésen tör rám a pánik amint kellemetlen szagot érzek és egyből arra gondolok, hogy mi van ha bekakiltam hiába nem utalt erre semmi. Sokszor ilyenkor szagolom a környezetem, mégsem érzek ott semmit, kb.már annyira szagolom néha, hogy ájulás kerülget, mert nem normálisan veszek levegőt és ugye közben pánikolok. Még ha egyértelmű is a szag pl.az az undórító szendvics szag, kínai kaja szag, izzadás szag akkor is ezen kattogok és nem tudom nyugodtan élvezni az utat. Sokszor szoktam figyelni mások arcát is, ha bárki rám nézne furán vagy többször akkor is azt hiszem, hogy nehogy a kakis szagot érezze. Pedig bármi más miatt is nézhetnek. Mindig bárhova megyek rendesen tiszálkodok, zuhanyzok így sose volt gondom, senki nem szólt meg, hogy de büdös vagy. Honnan jöhet ez, hogy küzdhető le? Más is szenved ilyesmitől, vagy ha nem is ettől de hasonlótól, megosztanád? Sosem volt olyan, hogy nyilvánosan bekakiltam volna így tényleg fogalmam sincs, honnan jött ez a félelem, fóbia vagy mi...27N vagyok..

szept. 10. 00:07
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Csak éreznéd ha bekakilnál

Ez valami szorongás lessz

szept. 10. 00:14
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Nálam is ugyanez, csak nem ilyen durván, én nem szorongok miatta meg nézegetek másokat, inkább pont hogy direkt ilyen undorodó arcot vágok és úgy nézem, hogy “mi lehet ilyen büdös”, de néha eszembe jut, hogy most vajon kicsúszott egy kis kaki?😂 pláne ha eleve érzem, hogy tudnék, amúgy mindig kakilok indulás előtt, aztán zuhany, szóval elméletileg nem lehetek büdös, de napközben is bedeózom magamat 1-2x még, illetve pisiléskor feneket is törlök nedves kendővel, hogy ne pálljon be a seggszag.

Szerintem valami fóbia lehet, hogy ott vagy egy “idegen” környezetben, ahol nem tudsz azonnal cselekedni, ha baj lenne, mert nincs a közelben mosdó, váltóruha, stb. Nekem is csak utazás közben szokott eszembe jutni, pedig amúgy az emberektől nem szorongok, nincsenek gondjaim.

szept. 10. 05:27
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Ez már masszív agyi baj, mindenképp keress fel egy szakembert, mert ez kezelendő.
szept. 10. 07:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"mi van ha bekakiltam hiába nem utalt erre semmi"

Azt azért csak érzed, hogy összesz*rtad-e magad, vagy sem... :D

szept. 10. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Pont ez az, amit a 4# ír.

Ha nincs inkontinenciád, érzed, mikor kell ürítened, akkor nincs probléma, nincs mitől félni. Ha esetleg a puki megy ki, az meg mindennapos sokaknál.

szept. 10. 17:55
 6/6 A kérdező kommentje:
5 semmi ilyesmi nincs, minden tökéletes nálam mégis tartok tőle...:/ inkább a puki miatt, hogy tudod pikunak gondolom és aztán mégse, meg a nedves pukitól is tartok. de ez sem szokott lenni.
szept. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!