Félek attól, hogy kaki szagos vagyok?
Csak éreznéd ha bekakilnál
Ez valami szorongás lessz
Nálam is ugyanez, csak nem ilyen durván, én nem szorongok miatta meg nézegetek másokat, inkább pont hogy direkt ilyen undorodó arcot vágok és úgy nézem, hogy “mi lehet ilyen büdös”, de néha eszembe jut, hogy most vajon kicsúszott egy kis kaki?😂 pláne ha eleve érzem, hogy tudnék, amúgy mindig kakilok indulás előtt, aztán zuhany, szóval elméletileg nem lehetek büdös, de napközben is bedeózom magamat 1-2x még, illetve pisiléskor feneket is törlök nedves kendővel, hogy ne pálljon be a seggszag.
Szerintem valami fóbia lehet, hogy ott vagy egy “idegen” környezetben, ahol nem tudsz azonnal cselekedni, ha baj lenne, mert nincs a közelben mosdó, váltóruha, stb. Nekem is csak utazás közben szokott eszembe jutni, pedig amúgy az emberektől nem szorongok, nincsenek gondjaim.
"mi van ha bekakiltam hiába nem utalt erre semmi"
Azt azért csak érzed, hogy összesz*rtad-e magad, vagy sem... :D
Pont ez az, amit a 4# ír.
Ha nincs inkontinenciád, érzed, mikor kell ürítened, akkor nincs probléma, nincs mitől félni. Ha esetleg a puki megy ki, az meg mindennapos sokaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!