Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miféle nyomorúságos élet az...

Miféle nyomorúságos élet az ha valakinek ez okoz örömöt?

Figyelt kérdés

Nem egészen ide kéne írni, ez inkább játékok/szórakozás kategória.

Csakhát ezt emberek csinálják!

Évezredes probléma, hogy pl a world of warcraft nevű online szerepjátékban, mindig van 1-2 élettelen nyomorék. Akik el akarják rontani más emberek játékát...

Ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egy 100x erősebb karival repkednek össze-vissza. És kereseik a gyenge, alacsony szintű karaktereket, amiket 1 ütéssel meg tudnak ölni.

Ennél több sikerélményük ne is legyen.

Sajnos ezt megtehetik, semmi se tiltja. De azért ez tényleg annyira szánalmas!

szept. 9. 20:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
classicban az volt a lényeg hogy nincs rajta minden kieg :D de gondolom innentől csak rosszabb lesz már az is
szept. 9. 22:14
 22/32 anonim ***** válasza:
58%
kérdező szerintem egy night elf csaj
szept. 9. 22:16
 23/32 anonim ***** válasza:

Én lolban diás voltam, challangerek ellen mentem mindig, akiknek az életük a játék és full koncentrációban nyomják végig tryhardolva, míg nekem csak fun játék volt.

A haverjaim miatt, akik silveresek voltak vesztettünk. Szóval smurf accounttal nyomtam kis karik ellen, silver meg gold, és mindig 25/0 meg ehhez hasonló statjaim voltak. Szóval konkrétan enyém volt az egész játék, 1v5 is ment.

Ez persze szívás nekik, de ilyen a játék. Én is szívtam, és én is megtanultam a játékot. Az aki profi, szét ver, attól tanulni lehet. Egy lehetőség a fejlődésre.

Persze a wow más. Ott lehet ez szarabb.

szept. 10. 08:37
 24/32 anonim ***** válasza:
Amúgy egy régi haverom aki wow sztár volt, szétvert mindenkit ilyen ruha vagy mik nélkül. Csak a skillje olyan volt h a legprofibbakat elverte itemek nélkül. Szóval a wow pont olyan szerintem hogy a skill számít.
szept. 10. 08:37
 25/32 anonim ***** válasza:

Nagyon is számít a skill, de azért ruha, fegyver, minden nélkül azonos szintű karit nem lehet leverni XD Alacsonyabb szintűt pedig nem teljesítmény.

szept. 10. 08:58
 26/32 A kérdező kommentje:

és mindig 25/0 meg ehhez hasonló statjaim voltak"

Ne hazudj. Az 25/0/0 esetleg.

"1v5 is ment"

Belépek a játékba és mindenki meghal, ekkora pro gyerek vagyok. Ekkorát ne hazudj.

Jaj ez nem nekem csak fun de fél kézzel agyonverek mindenkit pedig nem is érdekel.

Igen, pont az ilyen nyomorultakról szólt a kérdés. Azért keresik a könnyű ellenséget, mert bénák és más ellen esélyük sincs.

"szétvert mindenkit ilyen ruha vagy mik nélkül"

Dehogyis, azt csak álmodta.

szept. 10. 09:50
 27/32 anonim ***** válasza:
Szerintem így élik ki a frusztrációjukat, vagy épp így szereznek sikerélményeket. Van rá esély, hogy az offline világban nem jönnek össze túlzottan a dolgaik, aztán ilyen módon akarnak valamiben sikeresek lenni, örömet szerezni.
szept. 11. 10:45
 28/32 A kérdező kommentje:

100 féle dolgot lehet a játékban csinálni.

Az ehitelésbem nincs semmi hihívás. Ezért a sikerélmény is minimális...

szept. 11. 11:08
 29/32 anonim ***** válasza:
Jaaaj, annyi szó esik róla, még a végén visszatérek WOWozni xD Én amúgy a fejlődést szerettem, felfedezni az új helyeket :D
szept. 11. 12:50
 30/32 anonim ***** válasza:
Keresd meg a kérdezőt egy maxos karakterrel és csapkodd meg helyettem is
szept. 11. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!