Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki 28 évesen határozott...

Ha valaki 28 évesen határozottan azt mondja hogy nem akar gyereket akkor biztosra vehető hogy sosem fog akarni?

Figyelt kérdés

szept. 9. 12:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyerekkorom óta tudom, hogy egyáltalán nem akarok gyereket - és ez soha nem változott. Most 50 vagyok, és most azzal jönnek az "okosak", hogy "biztos akartam, csak nem lehetett, és szégyellem..." az Istenért! Miért akarja mindenki jobban tudni, mint maga az érintett, hogy mit szeretne vagy mit nem?
szept. 14. 14:26
 22/29 anonim ***** válasza:
26%

Két gyereknél is számít? : Én 28 évesen azt mondtam, hogy biztos nem akarok második gyereket.

Aztán itt vagyok 33 évesen, két gyerekkel....30 éves voltam amikor azt mondtam, akarok még egyet, két hónap múlva terhes is lettem...Lányom 10, fiam 2,5 éves.

szept. 14. 23:41
 23/29 anonim ***** válasza:
18%
Ha a jelenlegi párjának azt mondja, hogy nem akar gyereket, akkor TŐLE valóban nem akar és később sem fog. DE: attól még később jöhet egy olyan férfi az életébe, akinél mindent elsöprő erővel fogja érezni, hogy vágyik egy közös gyermekre.
szept. 20. 11:48
 24/29 anonim ***** válasza:

Tök fura hogy a kérdező semmire nem reagál pedig ahogy írta valaki nem mindegy férfi vagy nő kérdezi, ő érintett - e vagy a párja stb.

A válasz nagyban függ ettől.

szept. 20. 14:29
 25/29 anonim ***** válasza:

23

Mert honnan tudjuk nő vagy férfi a kérdező? Nekem nem világos ki kérdezte pedig fontos lenne.

Már ha reális választ akar.

szept. 20. 14:30
 26/29 anonim ***** válasza:
59%
25, szerintem vagy a kérdező 28, és várja, hogy valaha bekussolnak-e és kiszállnak-e a méhéből/heréiből, vagy van egy ennyi idős gyereke, és még reménykedett unokában, vagy ennyi idős a párja, és az egyik akar gyereket, a másik meg nem. Szerintem mindegy, ki kérdezi, ő már valószínűleg leszűrte a tanulságot a válaszokból.
szept. 21. 02:42
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
23 attól függ, miért nem akar gyereket. Ha magával a gyerekkel van baja, akkor nem szokott változni, ami jobb is mindenkinek.
szept. 22. 17:24
 28/29 anonim ***** válasza:
32%
Az élet mindig változik. Az is lehet hogy amíg termékeny vagy nem is akarsz, aztán majd 50 évesen akarnál, mikor több időd lesz. De nem változtat ez azon, hogy amikor lelhetett, akkor nem kellett, akkor nem is szeretted volna úgy, ahogy kell. Az ember sose tudja milyen a jövő, a jelenben kell döntéseket hozni.
szept. 29. 20:27
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
De lehet, hogy vállalsz gyereket, és rájössz, hogy nem kellett volna... minimum 3 ember élete.
szept. 29. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!