Akik csak este fürdenek vagy zuhanyoznak, ti reggel nem szoktátok megmosni “semmiteket”?
És ti, kedves hulla igényes reggeli fürcikézők, akik este az egész napos mocsokkal, nyári ragacsos izzadtsággal a testeteken fekszetek be a tiszta ágyatokba, nem fordultok fel saját magatoktól?
Természetesen akinek nem inge…
#11:
Én este fürdök, de sokszor megesett, hogy csak bedőltem az ágyba (akár még este felkelve, vagy csak másnap reggel). Ilyenkor nem annyira komfortos a dolog, meg alapból felébredek vagy 3-4x, hogy menni kéne tusolni, de annyira fáradt vagyok, hogy nem jön össze. Viszont, ha érzem magamon, hogy nagyon kellene, akkor nem indulok így útnak sehova.
Meg sokszor csinálom azt amikor tudom, hogy kidőlök, hogy nem rendes fürdést, de azért leveszem a pólómat és átmosom a felső testemet, hónaljamat.
Lent a combnál nem mindig mosom meg ilyenkor, viszont minden pisilés után pl a farkamat, néha szemérem részemnél kiterjedtebben megmosom azért. (tök mind1 milyen évszak, napszak van, megszokás)
Akkor én most magamra hívom az indkvizíciót: szerintem normál körülmények közt 24 óránként egy zuhanyzás elég. Normál körülmények közt azt értem, hogy nem 37 fokban sétálgattam a városban, nem voltam edzeni, nem izzadtam ki egy liter vizet egy stresszesebb helyzetben, stb. Nyilván ha indokolt, akkor zuhanyzom többször, de általában nem az. Mondjuk én eleve nem vagyok izzadós, szóval ami nekem bevált, az nem fog mindenkinek.
Egyébként én is élem a kaki utáni zuhanyt, de az étkezésem nagy része zöldség, szóval általában háromszor szarok egy nap, és általában nem otthon. Erre találták ki a nedves popsitörlőt, papírral addig törlöd, amíg nem lesz tiszta, és utána átmész rajta egy nedves törlőkendővel. A törlőkendőt a wc melletti kukába dobod. Nem ér fel egy picsamosással, de sokkal jobb érzés, mint csak a papírral törölni.
Egyébként úgy tudok befeküdni este az ágyba zuhany nélkül, hogy tudom, hogy max. 2-3 nap múlva úgyis lehúzom, és húzok tisztát, meg nem meztelenül alszom, hanem pizsamában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!