11/16 anonim válasza:
Mennyire kell mocskos fos élete lennie valakinek, hogy itt lepontozza azt aki NEM-et ír? :D
13/16 Metionin válasza:
Igen is meg nem is. Egész kiskoromtól kellett neki segíteni de akármit csináltam, sosem volt elég jó és csak kritizálta meg ordibált, elmondott minden szerencsétlen szarnak. Szóval megtanultam ahogy figyeltem amit ő csinál de ahogy én csináltam, az mindig szar volt, akkor is, ha az eredmény ugyanaz volt (pl. nem abba az irányba kavartam vagy nem abban a kezemben volt a kanál, ahogy neki tetszett). A recepteket fel kellett mondani, mint a verset, miközben sokat ő is papírról olvasott. Ha tévesztettem, szintén jött az ária, hogy milyen hülye vagyok. Nem mondom, hogy csak emiatt rühellek főzni de az tuti, hogy része volt benne.
14/16 anonim válasza:
Igen, de főzni utálok, csak időpazarlás. Takarítani szeretek, mert utálom a rendetlenséget.
15/16 anonim válasza:
Már kicsiként is sokat segítettem neki, közben meg megtanultam az alapokat, vagy annál többet. Viszont olyan is akadt, amit magamtól tanultam meg.
16/16 anonim válasza:
Takarítani igen, a főzést alapból mellőzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!