Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Téged megtanított anyukád...

Téged megtanított anyukád főzni/takarítani?

Figyelt kérdés

szept. 7. 13:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Nem, megtanultam magamtól. Nem egy bonyolult dolog.
szept. 7. 13:16
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
Igen, megtanitott, én viszont az én gyerekemet nem. Engem érdekelt, a gyerekem meg xart rá magasról. Majd ha egyedül él, megoldja ahogy tudja.
szept. 7. 13:23
 3/16 Palcsi71 válasza:
57%
Néha figyeltem,mit és hogyan csinált anyukám. Válásom után igencsak hasznát vettem a mai napig is.
szept. 7. 13:28
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Nem. Szerinte csak láb alatt voltam, pedig csak tanulni akartam tőle.

A párom viszont szívesen tanít a mai napig.

szept. 7. 13:40
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem, de legalább apám se✌️
szept. 7. 13:40
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem igazán, de apukám meg még úgysem. Én videókból, internetről és lényegében magamtól tanultam meg.
szept. 7. 14:09
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Meg. 4 milliószor. Mert hiába tudom már 10 éves korom óta, azért minden alkalommal elmondja, hogyan kell, mintha valami csökevény lennék.
szept. 7. 14:22
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Palcsi nem lehet hogy azert valt el toled az asszony, mert a hazzasagotok alatt nem akartad hasznat venni eme tudasnak?
szept. 7. 14:28
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem, engem nem érdekelt a téma.
szept. 7. 14:48
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

Takarítani igen vagy úgyszólván arra konkrétan nem kellett, de részben egy buta elavult eszme miatt főzni nem. Egyrészről nagyon rossz a kézügyességem szinte mindenhez, nem akart a konyhába engedni, a konyhát csak a saját birodalmának tekintette. Másrészről úgy gondolta, hogy férfinak nem is muszáj főznie és majd az asszony fog. Ahogyan ő tette egész életében, no de ő egyébként megváltozott munkaképességű lett rögtön kisgyerekkoromban és úgyszólván így ráért "a konyhában élni". A mai világban nem így van már normális esetben. Részben emiatt viszont sajnos nagyon sokáig mamahoteles voltam. Majd történt az, hogy nagyon csúnyán lerobbant az állapota és itt maradtunk kaja nélkül Karácsony után. (2022-ben.) Mindenki legnagyobb meglepetésére az történt, hogy én beálltam a konyhapultba és tökéletesen megfőztem életem első lencsefőzelékét az évzárásra. Mert amit én fontosként meg akarok tenni, azt megteszem! Sajnos hagytam magamat lekorlátozni, de itt eljött a muszáj. Végül anyum rájött, hogy hibás eszméi voltak. Az élet pedig körforgással megoldotta, hogy fordult a kocka és én vagyok a konyha ura. :-) Több más okból itt maradtam, a lakás félig az enyém, párom ide költözött. Mivel nagyon válogatós vagyok és lett egy saját egészséges étrendem, ezért párom mellett is én maradtam a konyha uralkodója. Hozzáteszem: nincs panasz a főztömre. :-)

35/F

szept. 7. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!