Nem. Szerinte csak láb alatt voltam, pedig csak tanulni akartam tőle.
A párom viszont szívesen tanít a mai napig.
Takarítani igen vagy úgyszólván arra konkrétan nem kellett, de részben egy buta elavult eszme miatt főzni nem. Egyrészről nagyon rossz a kézügyességem szinte mindenhez, nem akart a konyhába engedni, a konyhát csak a saját birodalmának tekintette. Másrészről úgy gondolta, hogy férfinak nem is muszáj főznie és majd az asszony fog. Ahogyan ő tette egész életében, no de ő egyébként megváltozott munkaképességű lett rögtön kisgyerekkoromban és úgyszólván így ráért "a konyhában élni". A mai világban nem így van már normális esetben. Részben emiatt viszont sajnos nagyon sokáig mamahoteles voltam. Majd történt az, hogy nagyon csúnyán lerobbant az állapota és itt maradtunk kaja nélkül Karácsony után. (2022-ben.) Mindenki legnagyobb meglepetésére az történt, hogy én beálltam a konyhapultba és tökéletesen megfőztem életem első lencsefőzelékét az évzárásra. Mert amit én fontosként meg akarok tenni, azt megteszem! Sajnos hagytam magamat lekorlátozni, de itt eljött a muszáj. Végül anyum rájött, hogy hibás eszméi voltak. Az élet pedig körforgással megoldotta, hogy fordult a kocka és én vagyok a konyha ura. :-) Több más okból itt maradtam, a lakás félig az enyém, párom ide költözött. Mivel nagyon válogatós vagyok és lett egy saját egészséges étrendem, ezért párom mellett is én maradtam a konyha uralkodója. Hozzáteszem: nincs panasz a főztömre. :-)
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!