Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ilyen férfi tényleg nárcisz...

Az ilyen férfi tényleg nárcisztikus??

Figyelt kérdés
Nem rég megismerkedtem egy férfival, valamiért elérte nálam hogy töröljem magam a társkeresőről. Nagyon sokat beszélgettünk, teljesen oda voltam érte. 2dik találkozó után megváltozott. Alig keresett, hol vagyok, merre vagyok, ki az a férfi?? Féltékeny lett az exemre. Nézi az oldalaimat. Testemet birtokolni akarja. Amikor szembeszegültem vele akkor, nagyon ideges lett, hirtelen lett dühős. Sokszor úgy éreztem hogy kisfiúként viselkedik. Többször elküdtem, de vissza édesgette magát. Utólsónál nem, akkor adtam ki teljesen az utját. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy csak szexkapcsolatra kellettem neki. Többször keresett utána is, de akkor mondtam neki hogy randizgatok. Azóta békén hagy. De elmondta hogy ő is ismerkedik. De a nőnek nagyok a gyerekei és lehet hogy hagyja. Napi képemet nézegeti, nem vagyunk ismik, de érzem hogy ő az. Boltba nem köszön, lesüti a szemét, és a kocsival lassan megy el mellettam. Sorba derülnek ki a hazugságai, szeret inni is. Amit én még nem tapasztaltam, csak hogy láncdohányos. És most mondták nekem, hogy az exeit párszor megrángatta, hogy kék lett a felkarjuk. Idősebb nőknél is probálkozik, cigány, kövér, vékony.... Olyan mintha nem tudna meg lenni egyedül.

szept. 7. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem nárcisztikus hanem betegesen társfüggő és birtokló hajlamú.
szept. 7. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy nárci e, de rettenet mérgező, szóval menekülj.
szept. 7. 14:42
 3/3 anonim válasza:

Nekem apukám azt szokta mondani, a legártalmasabb emberfajta az, amelyik unintelligens és emellett rosszindulatú. Rá mindkettő igaz..

Amúgy ezek alapján van benne nárci vonás, de ezt nyilván csak pszichológus/pszichiáter tudja megmondani pontosan. Beteg elme.

szept. 10. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!