Ha tudnád egy kapcsolatról, hogy elnyomott felkent benne van a testvéred, meddig nyujtod a kezed?
Elég gáz Palija van, nem tiszteli, és Sötétnek hívja a háta mogott...emellett azt mondja, hogy a testvérem súlyos önértékelési problémákkal küzd. O meg narcikent, kihasználja őt érzelmileg. Nem akar saját gyereket a meglévő mellé, mert az már elköteleződés. Ott sem lakik igazából, kell neki egy B terv, ha úgy alakulna.
Egyértelmű, hogy nem jó nekik h együtt vannak. Mégis rahagyni... Nagyon nehéz.
Aki volt már hasonló helyzetben, mennyire/mikor avatkozott bele mások életébe?
Azt vallom h a szív vezessen, és most mégis titeket kérdezlek, mert talán elfogult vagyok és nagy bennem a félsz, h csak meg jobban megkeserítem kapcsolatukat ha beleavatkozom csak egy gondattal is...akkor végképp előfordulhat tőlem... Azt érzem ok így egy darabig együtt maradnak.
Köszönöm annak, aki válaszol
Ennek nem sok értelme van.
Az mindenesetre nem jó, ha egy nő otthonról rossz mintát hozott. Tánogatnod kell, rámutatni, hogy nem egyenlő a viszony.
Én elmondanám, hogy heló Jucika, a párod ezeket meg ezeket mondja a hátad mögött, szerintem meg kéne gondolnod, hogy valóban megérdemel-e téged.
A döntést pedig rá hagynám. Ha az adott kapcsolatban akar maradni, nyilván nem lehet erőszakkal megakadályozni ebben, viszont tanácsod adhatsz, elmondhatod a véleményed. A többi már őrajta múlik.
Köszi mindenkinek aki eddig írt!
Kedves 3# .... Kicsit tartok attól a Palitol... Nem biztos hogy szorosabb a kapcsolatom a testvéremmel, mint neki.
De... Hiába konfliktusos, valószínűleg ez lenne a megoldás, mert nézni is rossz, amit művelnek... Ezt csak a vak nem latja
Semeddig, ugyanis az ilyenek akkor sem változtatnak, ha bántják őket.
Nem érdekel, nem vagyok senki megmentője. Ha beszélgetni akar jöhet, ha végre szakít, jöhet, meghallgatom, szállást is kap átmenetileg, és ennyi.
A húgod sötét, amiért vele van. Fogadd el, és ne szólj bele az életükbe, mert ebből te jössz ki szrul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!